دوست عزیز ..
قرار شد شما خودت یه مبحثی رو شروع کنی تا ما و سایر دوستان هم دنبالش ادامه بدیم .
با سلام خدمت دوستان....
از دوستانی که در ضمینه سخت افزار تخصص دارند ، تقاضا میشود تا در مورد انواع مادربردها و نوع های آنها و دیگر چیزهای آن توضیح دهند تا کسانی که در این مورد نمیدانند ، با توضیحات شما بدانندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد چیپ ست ها و دیگر چیزها توضیح دهید و کارشان را بگویید و....
با تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز ..
قرار شد شما خودت یه مبحثی رو شروع کنی تا ما و سایر دوستان هم دنبالش ادامه بدیم .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
1-چیپست چیست؟با عکس) و چند مدل دارد و رایج ترین مدل های آن کدام است و چه ارتباطی با اجزای دیگر (کارت گرافیک -سی پی یو-رم و ... دارد) و وقتی ما یک مادربرد می گیرم از کجا بهفمیم آن کارت گرافیک و یا cpu را ساپورت میکند؟
2-نوع حافظه در کارت گرافیک یعنی چه؟ (با عکس) ( مثلا: نوع حافظه در کارت گرافیکی GDDR3 است - یعنی چه؟؟؟
4-تراشه در کارت گرافیک چیست ؟ چه نقشی دارد ؟ رایج ترین تراش ها کدامند؟
3سوکت چیست؟(باعکس) و چند مدل دارد و چه ارتباطی با انواع کارت گرافیک و رم دارد ؟و کار اصلیش چیه؟
4 منظور از هسته cpu چیست؟مثلا میگوید فلان cpu دو هسته ای یا چهار هسته ای است!!!!
اگه بتونید به طور کامل و اگر هم ممکن بود با عکس توضیح دهید ، واقعا عالی میشه ، درست یک مقدار وقت رو میگیره ولی واقعا اطلاعات مفیدی به کاربر میده که در آینده خیلی بدرد میخوره ، امیدوارم توضیح بدید !
ممنون
دوست عزیز شرمنده ..
من یکم دوزاریم کجه . شما اون تاپیکی که زدی , یه طوری صحبت کردی که من فکر کردم خودتون واردید و قراره اول کمی از اطلاعات خودتون را به اشتراک بگذارید بعد کم کم ما هم بیایم توی خط ..
ولی مثل اینکه اینطور نیست و شما در زمینه سخت افزار تازه شروع به کار کردید. البته جسارت منو ببخشید ولی از سوالاتتون اینطور بر میاد .. درسته ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Olesius (10-01-09)
توضيح دادنشون خيلي وقت گير هست . براي اطلاع ميتوني با كتابهاي آشنائي با سخت افزار شروع كني .
تو سايت WIKIPEDIA هم ميتوني مطالب خوبي پيدا كني
http://en.wikipedia.org/wiki/Mainboard
web2web (11-01-09)
|
اگر در مورد هر یک از سوالهایی که گفتم ، توضیح اندکی هم دهید تا متوجه اصل موضوع شوم ، کافی است!
با تشکر از دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط web2web در تاریخ 11-01-09 انجام شده است
بله، همین طور است ، متاسفانه من همیشه به دنبال کارهای نرم افزاری بوده و به سراغ مباحث تخصصی طراحی و نرم افزار طی چند سال رفته ام و متاسفانه در ضمینه سخت افزار جا مانده امبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همین میخواهم یادگیری سخت افزار را به طور تخصصی آغاز کنم ، به کمک دوستان این انجمنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks