من هم بسیار بسیا خوشحالم که شما را دجمع ما مبینم و امیدوارم بتونی با ما همکاری کنی تا ان شا ال ... بهترین سایت سخت افزاری کشور و خاورمیانه را به راحتی داشته باشیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SCREAM
عزیزم حرفات خوب بود اما یه جاهایی را اگه اجازه هست من هم نظرم را بگم ...
ببین اینکه از ای ام دی از مس استفاده می کنه با کاراییش و ... درست اما اینتل به همون دلیلی که از آلومینیوم استفاده میکنه بعد از چند دقیقه کار به دلیل گرم شدن بیش از حدش کارایی سیستم را میکشه پایین و خیلی خوب کار نمیکنه بخ خصوص این کار در معماری پنتیوم بسیار به چشم می خورد که خوش بختانه توی Core کمتر هست اما بالاخره هست!
در مورد کش هم باید بگم که ای ام دی با وجود اینکه همیشه سرعتش بیشتر بود در Muti Testing و کارهای چندگانه از اینتل کم میاورد چراکه اینتل میزان کشش بیشتر هست و چند برنامه را بهتر با هم اجرا میکنه ...
اما ای ام دی با HT خیلی بد جور اینتل را ناک اوت کرد !
به نظر من این پلتفورم را ای ام دی خیلی برای سرعت نداده و من هم با شما موافقم بیشتر برای کارهای گرافیکی و امکاناتش و شر کردن داده چون برای سرعت کاملا مشخصه که این فاصله ی بین قطعات و کم بودن پهنای رابط ها و 2 تا 2 هسته ای قطعا سرعت را بالا نمیبره ...
قربانت شهریار:23:

Bookmarks