من چون تخصصی ندارم بنابراین در این کارها دخالت نمیکنم و فقط وفقط نظر خودم را گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
آقا بحث کنید این که توش بحثی (عذری) نیست. ولی من با توجه به تجربه ام در چندین و چند فوروم به این نتیجه رسیدم که بحثهای پیرامون انتخاب محصول برتر از بین انی دوشرکت و یا انتخاب وینینگ یا فیفا و .... اصلا جالب نیستند و هر کدام با توجه به منافع خود دلایلی میاورند (اصلا توهینی بهشما و هیچ کس دیگری ندارم فقط و فقط کلی میگم) و باعث بحثهای الکیو جدلی میشوند که آخر خوشایندی هم نداره. وگر نه هر جوری راحتید عمل کنید.چرا عزیزم چرا بحث را ادامه ندیم ؟!
اصلا انجمن برای بحث هست و هر کسی می تونه نظرش را به هر صورتی که هست بگه و آزاد هست حتی اگه نظر غلط باشه ... باید بحث کنیم تا به نتیجه برسیم...
باتشکر شهریار
من غلط کردم حرف بدی زده باشم :21: ولی بهتون اطمینان کامل میدم که چه الان چه تا10 سال دیگر در این زمینه به نتیجه ی واحدی نمیرسید.مگه مصطفی جان چیزه بدی گفت ؟ نظرش را گفت ما هم داریم نظرمون را میگیم تا همگی به یه نتیجه برسیم...
من فقط و فقط به خاطر تجربه ی شخصی و همچنین رعایت حال دوستان اینو گفتند. و منشروم هم بیشتر با خودمبود. یعنی اینکه من خودم اصلا دیگر بحث را ادامه نمیدم.شهریار جون خود مصطفی گفت که بحث رو ادامه ندیم...چون خصومت به وجود می یاد!!
با تشکر: مصطفی مصلح تهرانی
Bookmarks