مصطفی جان شما منو به عنوان بی طرف قبول دارین ؟!:14: اگه قبول دارین من یکسری چیز میگم بعد شما قضاوت کن...
اول از همه بگم که این مقایسه ای دوستتون انجام میده اشتباه هست !!! چون ای ام دی به خاطر دارا بودن تکنولوژی Hyper Transport برای بر قراری ارتباط دیتا بین پردازده و رم که مهمترین بخش انتقال هست بجای FSB از Hyper Transport استفاده میکنه و برای برقراری ارتباط دیتا بین پردازنده و قسمت های دیگه از FSB استفاده میکنه که آن چنان اهمیتی نداره حالا با توجه به این ای ام دی 800 مگاهرتز FSB داره و 2000 مگاهرتز HT که در مقایسه با اینتل که فقط FSB داره و مقداری برابر 1066 مگاهرتز هست و برای برقراری بین تمامی قطعات سرعت کمتری دارا هست .
2- اینتل برنده ی رقابت در سری Pentium 3 و به پایین بود اما با اومدن آتلون 64 ها و کلا سری K8 ای ام دی این قدرت جابه جا شد . ای ام دی تا سری K6 مشکل سوختن و داغ کردن را داشت و دلیلش هم این بود که تکنولوژی خاصی برای کنترل فنش استفاده می کرد و از مساحت کمی برای خنک کردن هسته پردازنده استفاده می کرد . که در سری های K7 و بعد K8 ای ام دی هر دو تای این مشکل ها را حل کرد و میشه گفت که اینتل در پنتیوم ها از سمپرون ها هم قوی تر بود اما آتلون 64 ها به مدت 4 سال بازار را به صورت کامل در دست داشتند و دلایلی مثل : 64 بیتی بودن پردازنده - 2- دمایی برابر 30-40 درجه به خاطر زیاد شدن سطح خنک شده و تکنولوژی Cool 'n Quiet که باعث میشد که وقتی پردازنده احتیاجی به استفاده از تمامی کارایی خود نداره دور فن و سرعت پایین بیاد که این تکنولوژی تکنولوژی برتر این سری هست . که اینتل فقط در معماری Core توانست تا حدودی جبران کند .
3- هسته ی پریسکات که هسته ی اصلی مورد استفاده در پردازنده های پنتیوم هست هسته ای بسیار داغ و کارایی کمی داره که باعث میشد اینتلی با سرعت 3.2 برابر ای ام دی برابر 3.0 هزار کار کنه چون دمای این هسته حدود 60 درجه حداقل بود .
4- این که ای ام دی میسوزه را من کاملا الان تکذیب میکنم چون من حداقل در روز 12-13 ساعت پای کامپیوتر هستم و مدام دارم باهاش کار می کنم ! قبلش هم اینتل داشتم اینتل بع دلیل داشتن معماری آلمینیومیش بعد از یک مدت که کار کرد سرعتش کاملا افت میکنه ولی ای ام دی به دلیل داشتن معماری مسی خیلی کمتر داغ میکنه .
5- ولی ای ام دی عیب هم داره !!! :
1- اگه خدای نکرده فن شما بسوزه و شما تنظیم نکرده باشید دمایی که پردازنده مجاز هست را ای ام دی قطعا می سوزه ولی اینتل تا چند هفته خیر !!! که این هم شما با تنظیم در مادربورد می تونید این کارا انجام بدید .
2- ای ام دی به دلیل داشتن کش کمتر در وقتی که شما دارین چند کار سنگین را انجام میدین ضعیف تر از اینتل عمل می کنه .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
حالا از نظر بازاری هم بخوایم بررسی کنیم :
1- ای ام دی قیمت بسیار کمتری داره چرا پردازنده ی 3600 دو هسته ای اون 125 تومن هست !!!
2- گارانتی ای ام دی بسیار قوی تر هست با 3 سال گارانتی تعویض .
در ضمن قوی ترین سیستم برای کار های گرافیکی اپل هست نه اینتل نه ای ام دی ! در بین این دو تا هم ای ام دی قوی تر هست ... بخصوص در رند در برنامه هایی مثل : 3D MAX .
اینتل هم در برنامه نویسی بسیار قوی تر هست .
اگه هم می خوان تست کنید نرم افزار بهتون میدم با نرم افزار مایا تایم بگیرید !!!
پردازنده های 2 هسته اینتل سری Pentium D (Pentium Dual - COre) به دلیل این که دو تا هسته ی پرسکات را استفاده کرده بسیار دمای بالاتری داره !!! و کارایی بسیار پایین تری داره .
موفق باشید
شهریار:23:
Bookmarks