ببخشید من جواب می دم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز، شما اسکای یا کیبی لیک ببندی میتونی ویندوز7 اجرا کنی من همه جای یو تیوب رو چک کردم،خیلی ها رو دیدم که ویندوز7 بی مشکل روی اسکای لیک اجرا کردند.
این نکته اول
نکته دوم من شخصا ویندوز10 رو فقط و فقط بخاطر این Ribbon بالای تسک ها و یوغور بودنش دوس ندارم،گزینه های تنظیمات و کنترل پنل پیچیده تر از 7 شدند و اذیتم کرد. وگرنه در کل خیلی شبیه به ویندوز7 هست. مد هایی هم هستن که ویندوز10 رو شبیه به ویندوز7 میکنن. بنظرم اونقدر بد نیست که ارتقا کامپیوتر برای شما اینقدر ناراحت کننده بشه. و یک نکته: از بنده به شما نصیحت لطفا قطعات قدیمی نخرید، سعی کنید هرچیزی که تازه به بازار اومده بخرید. برنگردید نسل 4 بخرید بخاطر یک دلیل اونم وقتی نسل هفتمش هست.
نسل پنجم کلا برای سرور و شش و هشت هسته ای ها بودند و کورآی3 و 5 نداشت به کل.خود اینتل مستقیم پرید روی نسل ششم یا همون اسکای لیک.بعدشم کیبی لیک.
برخی شرکت های مادربورد ساز هم این مشکل رو حل کردن برای مثال:
https://www.asus.com/in/support/FAQ/1013649/
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سیستم خریدید و راهنمایی در این زمینه خواستید که چطور ویندوز نصب کنید،اطلاع بدین آموزشیش رو بزاریم.
موفق باشین و خرید خوبی داشته باشین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks