البته مایکروسافت یکی در میون سیستم عامل هاش خوب هستن: XP عالی بود در زمان خودش، Vista خوب نبود، 7 عالی، 8 اقبال خوبی بین کاربران نداشت و سرانجام 10 که یه جورایی میشه گفت موفقیت 7 رو برای مایکروسافت تکرار کرد
حالا این که از ویندوز 10 به هر دلیلی خوشتون نیومده قابل احترام هست، اما به هر حال ناگزیر هستید که به این سیستم عامل نقل مکان کنید، مثلا خیلی از گیم ها و نرم افزارها قطعا در آینده نزدیک فقط از ویندوز 10 پشتیبانی خواهند کرد، DirectX12 فقط توسط این سیستم عامل پشتیبانی میشه و طبیعتا سخت افزارهای جدید هم با این سیستم عامل هماهنگی بیشتری خواهند داشت و نهایتا هم خیلی از دست های پشت پرده ای که کاربران رو به استفاده از این ویندوز حول خواهند داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما ممکنه نرم افزارهایی که مربوط به رشته نرم افزاره مثل ویژوال استودیو، دریم ویور، فوتوشاپ و ... در آینده فقط از ویندوز 10 پشتیبانی کنن
directx هم من شنیدم مثلا direct9 که همیشه نصب می کنم ولی دقیقا نمی دونم چیه و فکر میکنم directx12 کاربردی برای من نداشته باشه چون من هر از گاهی گیم بازی می کنم ولی گیمر نیستم مگه اینکه باز هم به نرم افزارهایی که در بالا اشاره کردم ربط داشته باشه