Jagvar (07-12-09), MicroSystem (07-12-09), ripek (03-01-10)
آها . Sideport Memory منظور شما بود ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته توجه داشته باشید که اون تست در رزولیشن 768×1024 گرفته شده ، در صورتی که تست استاندارد 3DMark 06 در رزولیشن 1024×1280 صورت می گیره .
من برای مقایسه این دو مدل از امتیاز GPU ارائه شده توسط 3DMARK Vantage استفاده کردم ، تستی که به شدت از دخالت توانایی پردازنده ، ایزوله شده .خب من اين رو با 9500GT DDR2 مقايسه كردم كه واقعا چيز مزخرفيه خودم يه دونش رو بنچمارك گرفتم با پردازنده E5300@3800Mhz نمرش شد 3500
اما همين HD 4200 انبورد با اوركلاك هسته تا 700 كه بدون ولت هم كاملا استيبل هست و باس رم 128 مگي 1333 نمرش شد 2240
به نظر شما با يه مقدار اوركلاك بيشتر نميتونه به 9500GT DDR2 نزديك بشه؟
بله درسته حق با شما است واسه استفاده 24/7 اوركلاك تا 1000 و 2000 توصيه نميشه.
در 3Dmark 06 توانایی پردازنده تاثیر زیادی داره . البته امتیازی که شما با 9500GT DDR2 گرفتید کمی جای تامل داره ، چون با توجه به فرکانس پردازنده شما ، حداقل 5000 الی 4800 امتیاز دور از دسترس نبوده ..
.
.
....
......
Jagvar (07-12-09), MicroSystem (07-12-09), ripek (03-01-10)
دوست عزیز شما این اختلاف امتیاز رو با یک کارت گرافیک به دست آوردید نه یک گرافیک توکار . کمی به پست قبلی من توجه کنید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
MicroSystem (07-12-09), ripek (03-01-10)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره خودمم خيلي تعجب كردمدر 3Dmark 06 توانایی پردازنده تاثیر زیادی داره . البته امتیازی که شما با 9500GT DDR2 گرفتید کمی جای تامل داره ، چون با توجه به فرکانس پردازنده شما ، حداقل 5000 الی 4800 امتیاز دور از دسترس نبوده ..
برند كارت Albatron بود فكر ميكنم بخاط باس رم پائينش بود باس رمش 667 بود. نكته خاصي تو GPu-z ازش نديدم شما چيز خاصي كه باعث اين همه افت عملكردش شده پيدا نميكني؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنتيجه گيري من اين بود كه باس رم 667 خياي تو سر اين كارت ميزنه.
ripek (03-01-10)
حق با شما است من توكار رو ديدم ولي متوجه نشدم منظور شما آنبورد هست فكر كردم ميگي تو عملكردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (03-01-10)
سلام
من این 4200 رو تا 750 اورش کردم.یه چند روزی باهاش بتمن رو بازی می کردم الانم بعضی موقع ها(شاید هفته 2 یا 3 ساعت) که وقت کنم Call of duty mw2 رو بازی می کنم.(هر دو روی مدیوم رون اجرا میشند)
طبق این جمله ی یکی از دوستان:
"در ضمن اورکلاک چیپست مادربورد جهت کارایی گرافیکی سنگین اصلاً توصیه نمیشه چون امکان از بین رفتن پل شمالی در صورت استفاده مدام به 80 درصد افزایش خواهد داشت ."
فکر میکنید که در آینده مشکلی پیش میاد؟
موقع بازی دمای مادربورد میره بالا و بصورت اتوماتیک سرعت فنها زیاد میشه و دما ثابت نگه داشته میشه.
حداکثر دمای مادربورد چقدر باید باشه؟
MicroSystem (07-12-09), ripek (03-01-10)
اگه به GPU ولت ندادي خيالت از بابت دما و ... تختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ccx_000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان يه سيستم ديگه دارم Asus P5Q دست بزني به چيپست پل شماليش دستت ميسوزده و حشتناك گرمه ولي من به راحتي ميتونم دستم رو روي چيپ پل شمالي اين مادبرد حتي موقعي كه AM 620 رو تا 3.3 اوركلاك كرده و GPU رو تا 700 بزارم
البته من موع ران بودن OCCT روي پل شمالي دست گذاشتم شما در حين بازي دست بزار ببين دماش چطوره اگه تا حد سوختن و تاول زدن دست نباشه مشكلي نداره.
سنسور دماي مادبرد مربوط به دماي محيط هست و متاسفانه پل شمالي سنسور دمائي نداره
این مدلی که شما داشتی نه از نظر فرکانس کاری حافظه و نه از نظر فرکانس کاری هسته GPU ، هیچ کدوم مولفه های مدل Reference رو رعایت نکرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علت اصلیش همینه .
در کل بابت شفاف سازی عرایضت، ممنون . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
MicroSystem (08-12-09), ripek (03-01-10)
نه ولتاژ بهش ندادم و توی همون بایوس از طریق گزینه آپتیمایز به 750 رسوندمش.داغ هم نمی کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای من یه مشکل اساسی داره این مادربورد:
دمای سی پی یو رو(AMD 620) رو الکی بالا نشون میده! توی بایوس و توی نرم افزار خود مادربورد دما رو در حالت عادی میزنه 47 درجه! این در حالی است که نرم افزارهای دیگه و همچنین نرم افزار رسمی خود AMD دمای cpu رو در همون لحظه 37 درجه نشون میدند.در حالت لود با وجود اینکه نرم افزارهای دیگه دمای CPU را 44 نشون میدند نرم افزار ازراک دما رو 53 میرنه.
اگر امکانش هست شما این نرم افزار ازراک رو روی سیستمتون نصب کنید(که همراه با CD مادربورد هست) و ببینید آیا برای شما نیز اینطوریه؟
راستی شما سرعت فن ها تون رو روی چند گذاشتید؟
{CPU اورکلاک نشده}
AMD>INTEL (08-12-09), MicroSystem (08-12-09), ripek (03-01-10)
|
متاسفانه الان سيستم دستم نيست دادم به صاحابشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ccx_000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بايوس رو من به نسخه 1.6 آپديت كردم شما هم آپديت كن.
620 رو من تا 3.3 اوركلاك كردم ولتاژ رو خودش رو 1.375 تنظيم كرد ولي من تا 1.3 پائين اوردم. فركانس رو روهم خودش خياي برد بالا كه پائين اوردم و همون فركانس دفالت(1333) گذاشتم
دماها رو من با Everest خوندم OCCT رو ران گذاشتم كه هر 4 هسته رو پر ميكنه.
دماي هسته ها رو حدود 59 نشون ميداد ولي دماي پردازنده رو 64-65 كه اشتباه هست چون دماي پردازنده نميتونه از دماي هسته ها بيشتر باشه
ولي همين مقدار هم اگه هم درست باشه جاي نگراني نداره چون اين پردازنده تا دماي 70 رو بصورت كاملا مطمئن تحمل ميكنه.
سرعت فن رو گذاشتم كه بالاي 50 درجه افزايش پيدا كنه و Level ش رو هم گذاشتم روي 1 خيلي خوب شد موقع بيكاري دور فن مياد روي 1000 و موقع پر كاري ميره روي 3300
اين طبيعيه وقتي شما وارد ويندوز ميش ولت و مولتي كم ميشه و دما كمتر از موقعي هست كه توي بايوس هستيحالت عادی میزنه 47 درجه! این در حالی است که نرم افزارهای دیگه و همچنین نرم افزار رسمی خود AMD دمای cpu رو در همون لحظه 37
یه سوال دیگه
چرا اکثر دوستانی که مین ازراک رو انتخاب می کنن چیپ 785 رو برمیدارند نه چیپ 790 ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks