MR TASH (24-04-11)
ایا مادربورد ساتا 3 هارد ساتا 2 رو ساپورت میکنه و همچنین یو اس بی 3 یو اس بی 2 رو؟
MR TASH (24-04-11)
|
سلام
تا جایی که من می دونم ساتا 3 یا ساتا 2 از از لحاظ شکل پورت یه شکل دارند و شما می تونید روی مادر بردی که از ساتا 3 پشتیبانی می کنه هارد ساتا 2 هم نصب کنید البته طبیعی که فرقی در سرعت هارد نداره و تنها وقتی مثلا از هارد های SSD روی مادر بردی که از ساتا 3 پشتیبانی می کنه شاهد افزایش سرعت تباذل اطلاعات هستید.
اما در مورد usb2 و usb3 حتی شکل پورت ها هم تغییر کرده برای همین مادر برد شما باید هر دو پورت رو داشته باشه تا بشه مثلا یک فلش usb3 بهش وصل کرد
hosseingrami (24-04-11), mehdi_kingma (07-04-11), MR TASH (24-04-11)
در جواب دوست عزیزم باید بگم که داره اشتباه مکنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شکل ضاهری usb2 و usb3 با هم یکی است و usb3 و usb2 همدیگر رو پشتیبانی میکنند فقط اگر کابل usb3 رو به 2 وصل کردی سرعتش مثل 2 میشه
hapalii (08-05-11)
من هنوز با پورت USB 3 کار نکردم مادر برد خودم که نداره کلا خوب پورت هم زیاد هنوز همه گیر نشده فقط پورت رو روی مادر برد های دیگه دیدم زیاد هم دقت نکردم روش فکر کنم چون از رنگ متفاوت استفاده شده به نظرم امده که شکل پورت هم عوض شده باشه بازم ممنون .
سلام.
شما که خودتون فرمودید ساتا 3 از ساتا 2 پشتیبانی میکنه در واقع از روی همین موضوع باید به این اصل پی ببریم که نسخه جدید یک تکنولوژی،از ورژن قبلیش پشتیبانی میکنه اما برعکس این موضوع، لزوما صادق نیست.
USB 2.0 با جریان 500 میلی امپر کار میکنه و USB 3.0 با جریان 900 میلی امپر،مقدار توان مصرفی درخواستی یک قطعه رو هم درواقع کنترلر HOST خود قطعه مشخص میکنه.بنابرین اگر دستگاهی با استاندارد USB 2.0 کار کنه، متعاقبا استاندارد USB 3.0 به راحتی تغذیش میکنه.اما وقتی دستگاهی با استاندارد USB 3.0 تعریف شده،حتما باید از پورت USB 3.0 یا جدیدتر استفاده بشه که قطعه حداکثر کارایی خودش رو ارائه بده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks