من 980 و 980 pro و 990 pro در سایت های مختلف نگاه کردم نوشته هیت سینک برای خنک کردن نداره و مثل اینکه فقط یک برچسب دارن و انگار سامسونگ اصلا اهمیتی برای خنک کردن اس اس دی قائل نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شما از پسیو چیه یعنی خنک کننده مجزا که داخل بسته بندی وجود داره. اینجا کله پسیو چه معنایی داره؟
یکی از دوستامون در یکی از تاپیک ها گفته بود 30 یا 40 تا سیستم با نوتوس 400 بسته یا معرفی کرده که بخرن هیچ مشکلی نداشته ولی نویز بالایی داره موقع کار. شاید منظورش وقتی رو دور تند برای خنک کردن می افته و گفت نویز بالایی داره و اگه فن دوم هم بسته بشه که نویزش خیلی زیاد تر می شه ولی توی مشخصات توی سایت اصلی نوتوس نوشته: نویز صوتی فوق العاده پایین فن
الان تو شک افتادم چون بخرم نویز داشته باشه یا وقتی دما بالا بره صداش در بیاد اصلا نمی تونم کار کنم
جدای از نویز؛ این نوتوس 400 می تونه i5-12600K خنک کنه چون مهمترین معضل برای خرید چنین پردازنده ای فن خننک کننده است برای من. چون از این خنک کننده آبی دو فنه بخوام بگیرم از 3500 به بالاست و ارزش خرید چنین پردازنده ای رو پایین میاره. می خواستم ببینم یک کولر با نویز بسیار پایین که حتی شنیده نشه و ارزون قیمت فقط نوتوس 400 داریم یا باید کولر آبی حداقل یک فن براش بگیریم که اصلا صدا نده مثل GLACIER 120 ARGB چون این کولر آبی هم فنش تا 26 دسیبل صدا میده و هم واترپمپش تا 19 دسیبل صدا میده که اینا روی هم فکر کنم صداش خیلی زیاد می شه. از نزدیک تست نکردم و دو فنه و 3 فنش جدا از قیمت که احتمال میدم صداشون خیلی زیاده
- - - Updated - - -
من 980 و 980 pro و 990 pro در سایت های مختلف نگاه کردم نوشته هیت سینک برای خنک کردن نداره و مثل اینکه فقط یک برچسب دارن و انگار سامسونگ اصلا اهمیتی برای خنک کردن اس اس دی قائل نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شما از پسیو چیه یعنی خنک کننده مجزا که داخل بسته بندی وجود داره. اینجا کله پسیو چه معنایی داره؟
یکی از دوستامون در یکی از تاپیک ها گفته بود 30 یا 40 تا سیستم با نوتوس 400 بسته یا معرفی کرده که بخرن هیچ مشکلی نداشته ولی نویز بالایی داره موقع کار. شاید منظورش وقتی رو دور تند برای خنک کردن می افته و گفت نویز بالایی داره و اگه فن دوم هم بسته بشه که نویزش خیلی زیاد تر می شه ولی توی مشخصات توی سایت اصلی نوتوس نوشته: نویز صوتی فوق العاده پایین فن
الان تو شک افتادم چون بخرم نویز داشته باشه یا وقتی دما بالا بره صداش در بیاد اصلا نمی تونم کار کنم
جدای از نویز؛ این نوتوس 400 می تونه i5-12600K خنک کنه چون مهمترین معضل برای خرید چنین پردازنده ای فن خننک کننده است برای من. چون از این خنک کننده آبی دو فنه بخوام بگیرم از 3500 به بالاست و ارزش خرید چنین پردازنده ای رو پایین میاره. می خواستم ببینم یک کولر با نویز بسیار پایین که حتی شنیده نشه و ارزون قیمت فقط نوتوس 400 داریم یا باید کولر آبی حداقل یک فن براش بگیریم که اصلا صدا نده مثل GLACIER 120 ARGB چون این کولر آبی هم فنش تا 26 دسیبل صدا میده و هم واترپمپش تا 19 دسیبل صدا میده که اینا روی هم فکر کنم صداش خیلی زیاد می شه. از نزدیک تست نکردم و دو فنه و 3 فنش جدا از قیمت که احتمال میدم صداشون خیلی زیاده. نظر شما درباره خنک کننده برای i5-12600K چیه که هم خنک کنندگی قوی داشته باشه منظورم اینه از پش خنک کردن در فرکانس بوست به طور کامل بر بیاد که کارایی کاهش پیدا نکنه و نویز خیلی کمی داشته باشه و قیمت مناسب هم باشه

Bookmarks