با تشکر از پاسخگویی شما گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avj_GBT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی می شه اعلام بفرمایید مدل g1 sniper5 چرا قیمت بالای 2 میلیون هست ؟
به فرض من نوعی بخوام این برد رو با دلار 4 هزار تومانی هم بیارم می شه 1640 در بد ترین حالت هم 160 تومان بابت هزینه ارسال و... بدیم که مسافر برامون بیاره می شه 1800 (که واقعا اینقدر هم نمیشه دسته بالا گرفتیم همهچیز رو )
من تو بازار همین مدل رو 2050 و مدل OC فورس رو یکی از دوستان عزیز بازاری به اینجانب 2200 قیمت دادن و گفتن می تونن تازه جور کنن و موجود نداشتن ایشون تازه می شناختن و آشنا بودن و همیشه هم خرید داریم ازشون
چرا باید تفاوت 250 هزارتومانی رو در مدل G1 شاهد باشیم (هرچند که تفاوت بیشتر از اینا هست ) تازه سی پی یو هم باید حتمی رو برد خریداری بشه و یا برعکس ؟
شرمنده ها فقط به خاطره عکس آواتارتون فکر می کنم شاید بتونید پاسخگو باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر خودتون هم معرفی بفرمایید که خیلی عالی می شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks