MR TASH (07-02-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام نیما جان.
الان این پلتفرم رو در اختیار دارید؟ تو این تست بالا تایمینگ رم چی بود؟ اگر امکانش بود برات چندتا تست اکستریم بگیر ببینیم میشه بدون باگ بازی ،رکورد Maxxmem رو جابجا کرد.
MR TASH (07-02-11)
ویندوز 7 التیمیت 32 بیتی ...من از توییک خاصی استفاده نکردم. شما اون تست PiFast که با Core i7 980x زدید از چه توییک هایی استفاده کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (07-02-11)
دیاگرام چیپست های Q67,B65
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توان مصرفی این چیپست ها برابر با 6.1 وات میباشد.
جزئیات بیشتر:
http://edc.intel.com/Platforms/Core-Q67-B65/
ترفندی نهفته برای افزایش بازدهی در اورکلاک در مادربرد GA-P67A-UD7
کاربر 3oh6 در یک تست مربوط به superPI-32m متوجه شد هنگامی که گزینه No-Execute Memory Protect در بایوس غیر فعال باشه ،حدود 10 ثانیه تست مذکور سریعتر پاس میشه و در واقع برای اورکلاک و کسب امتیاز در دیگر نرم افزار های بنچمارک نیز بهتر است این گزینه غیر فعال باشد.
|
در صورتی که این گزینه فعال باشه پردازنده نمیزاره کد های مخرب سخت افزاری اجرا بشنوند و این مورد بیشتر مربوط به ویروس ها و کرم ها میشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی حالت عادی فعال هست ولی همنطور که مظاهر گفت برای اورکلاک غیر فعالش کنید ( اونجوری که من دیدم ، سیستم استیبل تر میشه )
مورد دیگه الان یادم اومد و گفتم بهتر بگم اینه اینا تازه کشف کردن ما خیلی قبل تر، خود من بشخصه از زمانی که Q9400 رو داشتم میدونستم ( تقریبا گمونم 2 سال هست از این مورد میگذره ؟)
موفق باشید ، سید امیر
Curtis (07-02-11), Khornaf (07-02-11), MARINE (08-02-11), mehrdad_ab (07-02-11), Moein (07-02-11), mohammad1985 (08-02-11), MR TASH (08-02-11), Over_Cracker (07-02-11), Shahryar (07-02-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این پلتفرم را در اختیار دارم
21333-9-11-9-27-1T
چشم
Curtis (07-02-11), Labyrinth (07-02-11), MR TASH (08-02-11), Over_Cracker (07-02-11)
این تست رو تایمینگ 8-11-8-27 گرفته شد...
تایمینگتو باید با همین فرکانس به محدوده 6 برسونی (مثل تست Pifast که زدم) و فرکانس پردازندتم باید بالای 5500 باشه تا بشه رکورد زد.
سلام من میخوام asus P8P67 بخرم آیا مادر برد مشکل داره با این تفاسیر مشکل در سری 6 چیپ های اینتل ؟
MR TASH (08-02-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این مشکل فقط توی پورت های SATA 2.0 محدودمیشه و می تونید به جای اون ها از 2 پورت
SATA 3.0 استفاده کنید
پیشنهادم اینه که اگه عجله ندارید صبر کنید تا چیپست های جدید که مشکلشون حل شده وارد بازار بشن
nothing is as it seems
گیگابایت و ارائه نرم افزاری رایگان جهت برسی مشکل SATA در چیپست های سری 6
شرکت گیگابایت، نرم افزاری کوچک و سودمند منتشر کرد که با تمامی مادربرد ها و از هر برندی سازگار میباشد و درواقع تمرکز این نرم افزار بر روی چیپست های مشکوک به باگ (P67,H67) و به دنبال ان مشکل افت کارایی SATA میباشد.زمانی که شما هارد درایو خود را به یکی از پورت های SATA مستعد به خطا نصب میکنید،این نرم افزار با وارسی این پورت و تعاملات ان تلاش میکند که این پورت مشکوک را به طور کامل شناسایی کرده و یا حتی کشف این موضوع که مادربرد مذکور تحت تاثیر باگ چیپست cougar point قرار دارید یا خیر.!!! اینتل مدعی شده که اینگونه نیست که تمامی مادربردهای مبتنی بر چیپست سری 6 از مشکل افت کارایی SATA رنچ میبرند و ان مشکلاتی هم که ممکن است وجود داشته باشد،با گذشت زمان پدیدار خواهد شد.
در هر صورت این ادعای اینتل زیاد سندیت ندارد،چرا که برخی کاربران به همین زودی شاهد نشانه هایی از این نقص بوده اند. در پایان میتوان گفت برنامه SATA Check utility از شرکت گیگابایت با هدف همکاری در برطرف سازی و حل این مشکل متشر شده است که تمامی شرکت های تولید مادربرد و به خصوص فروش مادربرد های سوکت 1155 انها را در سطح بازار ،تحت تاثیر خود قرار داده است.
شما کاربر گرامی میتوانید این برنامه را از اینجا دریافت کنید.
SSA News Team
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks