درود آقا محمد من عذر خواهی می کنم ، راستش می خواستم بعد از کلی تحقیق یه سیستم بر پایه سندی بریدج ببندم تا اینکه از یکی این خبر رو شنیدم و خیلی هول شدمو اینجا مطرح کردم ،و چون ترجمم هم خیلی خوب نیست این بود که بجز اون طرف منم برداشت اشتباهی داشتم ، که البته یه جمله باس آخرش می نوشتم که ننوشتم و اونم این بود .................................که آیا این خبر درسته .................................................. ........................... و اما حالا یه سوال : باتوجه به آخرین خبر که هنوز سوکت 1155 به طور کلی توی بازار نیست ، وقتی که وارد بشه ، می شه بهش اعتماد کرد و مادر بورد هایی مثل Asus p8p67 deluxe رو خرید ، البته می دونم که دوستمون فرمودن شرکت asus اعلام پشتیبانی کرد ، ولی با توجه به پیگیری های گارانتی ها توی ایران عرض می کنم .اگه وارد بشه مادر بورد های اصلاح شده وارد می شه یا همون سری که مشکل دارن؟ممنون می شم اگه اظلاعی دارین بفرمایین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks