دوستان سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hd.divx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از غيبت چند روزه خدمتتون عارضم كه من از اول Amd داشتم نميدونم i7 چطوريه وبااون كار نكردم
اين پردازنده به شدت تشنه انرژي هست و من بايد براش يه پاور گردن كلفت تهيه كنم كه هم بتونه پردازنده ورمها رو ساپورت كنه هم بتونه كارت گرافيك رو هندل كنه ولي از اون در برنامه پينكل استديو استفاده كردم قبل از اين يك فيلم يگ گيگا بايتي رو در مدت 2 ساعت رندر ميكردم ولي با استفاده از اين پردازنده در مدت نيم ساعت فيلم رو رندر كردم البته بهتون بگم كه اين رندر رندر معمولي نبوده يعني سعي كردم كليه قابليتهاي برنامه پينكل را روي كل فريمهاي فيلم استفاده كنم يعني ازقبيل افكتها و زير نويسها تغيير سايز نمايش فيلم و ..... البته نكته جالب اينه كه ميانگين استفاده از هر 8 هسته اون حدود 20 درصد كل بود اونم براي رندر سنگين پينكل !!!! اينطوري بگم پينكل رو چرخ كرد داد بيرون !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه به نظر من اين پردازنده خيلي حرفها براي گفتن داره
مهم ترين مسئله اينه كه اين پردازنده بايد يه سيستم عامل سازگار با خودش داشته باشه
با سيستم عاملي مثل ويندوز هفت كه مبتني بر پردازش نسل قبل با اين پردازنده عمل ميكنه و اون پچ هايي كه مايكروسافت ارائه ميكنه نميشه راجع به اون قضاوت كرد
بايد منتظر ويندوز 8 باشم ولي اون با xpو 7 32 و64 بيت خوب كارميكنه بايد سرعت فوق العاده اون رو در بازي كردن مثلا با بازي كرايسس 2 ببينيد كه فوق العاده سريع كارميكنه اونم باوجوداين كه من به علت گران شدن قطعات كامپيوتر موفق به خريد 6990 نشدم چون قيمتش قبل از عيد فضايي بالا بود
از گرافيك 1 گيگ GeForce 210 معمولي استفاده ميكنم و پاورم هم 500 وات هست و بايدحداقل 1200 باشه !!!!
يخورده وقت ميبره تا تانكر اين بلدوزر رو براي حركتهاي سنگين پر كنم چون سو خت زياد مصرف ميكنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه عذر خواهي بزرگ همه به شما بدهكارم چون نتونستم عكسهاي اوليه اون رو درست آپلود كنم چون سفر نوروزي من به شهرستان يخورده طولاني شد ومن 15 فروردين تهران هستم اينجا سيستم كافي نت ها بسيار بد كار ميكنه من در آينده با استفاده از دستگاه خودم براتون جديد ترين اسكرين شات ها رو سند ميكنم !!!!
اينم اسكرين شاتي كه قبلا خوب آپلود نشده بود
1.JPG2.JPG3.JPG
باتشكر از همه شما دوستان سال نوي شما مبارك باشه
Bookmarks