برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
چند تا سوال دارم دوست دارم از دوستان که به صورت کاملا تخصصی و علمی ( نه بازاری!) توضیح بدن؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. تفاوت سری های های معمولی با اکستریم ادیشن در چیست؟ آیا تنها باز بودن ضریب Multiplier میتونه باعث این تفاوت قیمت باشه؟
دقیقا به علت باز بودن مالتی و خواص بودن این گونه سی پی یو ها برای کار های خواص مثل اورکلاک قیمت بیشتری دارند.
2. تفاوت پردازنده های معمولی با Xeon در چیست؟ آیا این تفاوت در مصرف بهینه انرژی و کش بیشتر خلاصه میشه؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم معماری ساخت زیون فرق داره با سی پی یو های دیگر
3. دلیل برتری غیر قابل انکار مثلا پردازنده w5590 نسبت به بقیه سی پی یو ها چی هست؟ ( اگر میشه دقیق بگید و تخصصی!!) مثلا استفاده از دو ارتباط QPI در این سی پی یو یعنی چی؟
اول اون قضیه معماری هستش دوم مالتی بیشتر و در نتیجه فرکانس بالاتر در حالت دیفالت پس اونایی که اورکلاکر هستن بیشتر به دمبال فرکانس دیفالت بالا هستن تا مقدار بیشتری افزایش فرکانی در اورکلاک رو دارا باشند. ودیگه هرکی به قولا پولش برسه میره میگیره. تازه چون تعداد مهدودی هم تولید میشه دلیل دیگری هم محصوب میشه
4. استفاده از Xeon های برای مصارف خانگی ولی 7/24 مناسب هست؟ از نظر کارایی و عملکرد با ویندوز و برنامه های دیگر مناسب هست؟
اره میشه موزیک گوش کرد باهاش!!! ادم اگه باباش یکی مثل جاسبی باشه اصلا هیچ منعی در استفاده از این سری سی پی یو ها در مصارف خوانگی نخواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. اگر اشتباه نکنم سوکت های پردازنده های Xeon همانند سوکت های سی پی یو های معمولیه پس روی مادر بردهای معمولی هم باید کار کنه؟
بله کار می فویکلانج اما نه انچنان معمولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثلا کلسیفاید(اگر معمولی حساب شود:دی) یا برای سوکت 775 هم در مودل های معمولی که حرفه ای تر هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. و یک سوال که خیلی به این بخش مربوط نیست ولی خوب می پرسم! این Multiplier چیه؟ چه مقدار یا شاخصی رو در پردازنده نشون میده! و اینکه آیا زمانیکه ما ضریب Multiplier پائین میاریم تا به فرکانس بالاتر fsb و در نتیجه فرکانس بالاتر سی پی یو و شکستن رکورد برسیم آیا این بالا بودن فرکانس کمکی به سرعت سی پی یو میکنه؟ یعنی فرکانس بیشتر پردازنده مساوی با عملکرد بالاتره ؟
توی پست جدا توضیح دادم اما در مورد سی پی یو هایی که از چیپ x58 و p55 ساپرت می کنند بخواطر نوع معماری اونها قضیش فرق می کنه.(در این مورد به نیما یا معین یا سید امیر و دیگر اساتید می سپارم )
وهزار سوال بی جواب دیگر!! این سوالهای رو سایت های خارجی هم دنبال کردم ولی به جواب قانع کننده ای نرسیدم بعدشم فکر کنم با زبان زیبای پارسی قابل فهم تر باشه!
منضورت اینه که پرسیدی و جوابت ندادند؟!!!!!
خوب این هم بخواطر این هستش که تکنلوژی ساخت سی پی یو مال ایران هستش و اونا تحریم هستن و اخبارش محرمانه هست حتی نحوه کارش برا همین اطلاع ندارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون

Bookmarks