برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramincybran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی یک مطلب درست رو با فریب و پشت هم اندازی،اشتباه جلوه میدید و همون مطلب درست به شکل دیگه ای مینویسید و بیخود سرش بحث ایجاد می کنید...اگر اسمش توهین نیست،چی هست؟ بنده انحراف به تاپیک میدم یا شخصی که:من شخصا اگر دقت کرده باشید در نوشته هام سعی کردم توهینی نباشه و با ارامش منطق جلو برم متاسفانه این دوستمون به محض اینکه در یک چالش ذهنی قرار میگیره سعی در انحراف مباحث میکنن.
شما وقتی متوجه شدید که برداشتتون سطحی بود و برای اینکه بیش از این تحقیر نشید،مجبور شدید مبحثی که بنده درست نوشتم رو مجدد به شکلی درست بنویسید که کاربران متوجه نشند...که فیدل عزیز این نیرنگ شما رو به درستی گوشزد کردند.در واقع چیزی که درست گفته شده بود توسط مظاهر جان ، دوباره درست گفته شده توسط رامین عزیز (!) و تازه بحث هم سرش ایجاد شد !
در مورد نام FMA هم دقیقا به همین شکل هست. بعد از اینکه استفاده از عبارت FMA Instruction Set رو اشتباه خطاب کردید و بعد که بنده کلیه منابع معتبر Intel /AMD رو فراخوان کردم.اکنون متوجه شدید که استفاده از عبارت FMA Instruction Set اشتباه نیست.اگر شخصی هم بخواد از نام Individual استفاده کنه،ابتدا باید زاویه دیدگاه خودش رو مشخص کنه و بعد تعریف کامل رو داشته باشه و استفاده پیشفرض باید از عبارت FMA Instruction Set صورت بگیره.همانطور که مهندسین اینتل به طور پیشفرض از عبارت FMA Instruction Set استفاده می کنند.
روشن سازی یا تاریک سازی؟ کجای دنیا به تغییر شکل یک مطلب درست،و ایجاد بحث های انحرافی روشن سازی میگن؟شما هی اشتباهات مکرر میکردی من هم هی روشن سازی میکردم شما به جای اینکه مودبانه برخورد کنی مثل همون کامنتت گیر به املا و اشتباهات تایپی میدادید.
مهراد جان،تمامی کاربران شهر سخت افزار،تمام تشکر هایی که پای پست من زدید بردارید.بنده محتاج به هیچ تشکری نیستم و اگر تلاشی به عنوان کوچکترین عضو شهر سخت افزار انجام میدم،صرفا به خاطر بزرگانی در این انجمن هست که صداقت و اخلاق سرلوحه عملشون هست و تنها انجمنی که تا به امروز شاهد بودم هیچ تبعیضی بین کاربران قائل نبوده،PCN هستش. همچنین محبت های زیادی نیز به میهمانان و تازه وارد های سایت دارند.(یک نمونه از نقض قوانین سایت همون مورد مجدد نویسی مطالب درست بنده هستش که بحث های انحرافی نیز سرش ایجاد کردید،اما فیدل عزیز با مهربانی از شما گذشت کردند)من تعجب میکنم شما زیر پست ایشون با توجه به توهین هایی که به بنده کردن تشکر هم زدید.امیدوارم لاقل در این انجمن تبعضی بین کابران نبینم
بحث پیچیده سخت افزاری نه بحث پیچیده شده و تکرار نویسی سخت افزاری. بنده قصد نداشتم غلط های املایی شما رو گوشزد کنم که از ابتدا تا کنون نادیده گرفتم اما در نهایت خواستم بگم که اگر بنده از شما غلط املایی بگیرم بسیار معتبر تر و درخور تر از اینه که شما یک مبحث درست رو بپیچونید و مجدد بنویسید.همچنین غلط املایی و دقت افراد بخشی از شخصیت آنها هست که نشان میده تا چه اندازه در تحلیل و برداشت درست کوشا هستند،کاملا مشخص هست وقتی شما تا به امروز نتونستید از ادبیات پارسی برداشت درستی بکنید و هنوز در درست نوشتن دقت لازم رو ندارید،چطور ممکنه از مطالب ساده سخت افزار به درستی برداشت کنید؟دوست عزیز شما که توان بحث های پیچیده سخت افزاری نداری سریع به املای افراد گیر میدی تا کمبودت رو جبران کنی تقصیر منه؟؟
بنده نیاز نیست اسلاید ببینم،این صحبت ها رو به یکی بچسبونید که غلط املایی داره ....بنده از سال پیش که مقاله سندی بریج رو نوشتم ذکر کردم که Ivy Bridge یک Die shrink از معماری سندی بریج هست و همچنین در پایان مقاله ،رودمپ ها و مسیر حرکت اینتل رو ارائه کردم و این مباحث رو حدود 7 ماه پیش تحلیل داشتم روش:که البته این هم نبود شما یک اشتباه فاحش رو همون اول تاپیک کردید الکی بحث ها تا اینجا شدیده شده چون نرفته بودید اسلاید های idf2011 رو ببنید و الکی بهونه اوردید که اره این درسته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک قسمت مربوطه مقاله:http://www.shahrsakhtafzar.com/cpu/S...e/Page-11.html
در مقاله ای که سال قبل نوشتیم و رودمپ هایی که ارائه کردیم،معماری Ivy Bridge طبق منطق و چهارچوب های مشخص شده که تمامی اکسپرت های سخت افزار بر روی اون اتفاق نظر داشتند در بستر معماری Sandy Bridge قرار میگرفت و هرگز به عنوان یک معماری مستقل تحلیل نمیشد که حتی بخواد پایه گذار یک نسل جدید باشه. بعد از اینکه محمد عزیز از نسل سوم نام بردند،یک دوگانگی بین تحلیل های ما در مطالب گذشته و در مقالات ما به وجود اومد و بنده سعی کردم که این موضوع را روشن کنم و دیدگاه های علمی/فنی/تبلیغاتی/رودمپ ها/تیک تاک...شرح بدم تا خود کاربر بتونه چهارچوب را تشخیص بده و زمانی که نگاهی به مقاله گذشته ما داره و مطالب جدید رو مطالعه میکنه،یک شکاف و ابهام براش به وجود نیاد.
همچنین فیدل عزیز،محمد عزیز،نیما جان و سایر دوستان به درستی مباحث و تردیشن ها و دیدگاه رو تمیز دادن از هم:
حتی محمد عزیز این دو دیدگاه رو به درستی درک کرده و هم ازهم تشخیص دادند که یکی نگاه تبلیغاتی/مارکتینگ و دیگری سنت استوار ارائه معماری جدید هستش و هیچ کدام دیگری رو نقض نمیکنه اما یکی از مباحث مفید هست که با تفکیک آنها،کاربران متوجه نوع معماری و جایگاه آنها میشن:3rd Generation یا 2nd Generation مسئله این است ...
موضوعی که خیلی در موردش بحث شد ! اینتل در کنفرانس ها ، PR ها و ... خودش زمانی از لغت Generation استفاده میکنه که واقعاً تغییر خاصی در کار باشه و این تغییر خاص را معمولاً برای تغییر معماری استفاده کرده . مثل این :
http://getsmart.intel.com/uk/technol...re-processors/
در لینک بالا اینتل از سندی بریج به عنوان 2nd Generation of Intel Core Processors یاد میکنه که روی این موضوع اختلاف نظری نیست .
اگه بخوایم طبق عقلمون و روال گذشته پیش بریم باید بگیم که توی Tock باید شاهد 3rd Generation باشیم که معماری جدید معرفی میشه ولی اینتل از Ivy Bridge به هر دلایلی که بخشیش علمی و فنی و بخش دیگریش تبلیغاتی هست به عنوان 3rd Generation of Intel Core Processors یاد میکنه و این چیزی نیست که فقط در IDF گفته باشه بلکه در Computex سال 2011 که حدود چهار ماه پیش هم بود اینتل از Ivy Bridge به عنوان 3rd Generation یاد کرد . منبع هم خبرنامه Computex اینتل به لینک زیر :
http://newsroom.intel.com/community/...es-at-computex
چون متن خبر خیلی طولانی هست قسمت مربوطه را در اینجا قرار میدم :
Building on the latest 2nd Generation Intel Core technology, Maloney outlined the next generation Intel processor family codenamed “Ivy Bridge,” which is scheduled for availability in systems in the first half of 2012. Laptops based on “Ivy Bridge” will bring improved power efficiency, smart visual performance, increased responsiveness and enhanced security. “Ivy Bridge” is the first high-volume chip based on Intel’s 22 nanometer (nm) manufacturing technology that uses a revolutionary 3-D transistor design called Tri-Gate announced in May. Maloney also highlighted complementary USB 3.0 and Thunderbolt™ technologies which are part of Intel’s ongoing work to drive the PC platform forward.
معمولاً اینتل در ریز معماری جدید از لغت Generation استفاده می کرد و این چیزی هست که مظاهر عزیز هم بهش اشاره کردند ولی در نهایت این اینتل هست که به عنوان صاحب و تولیدکننده اون تکنولوژی حق نام گذاری را داره و به دلایلی ( علمی - مارکتینگی ) از Ivy Bridge به عنوان 3rd Generation یاد میکنه .
اما شما با دیدگاه سطحی و تک بعدی سعی داشتید مباحث رو باهم مخلوط کنید(مثل همون عادت همیشگیتون که فیدل عزیز روشن کردند که 4 مرحله داره 1-اشتباه خواندن مطالب درست2-تغییر شکل و پشت هم اندازی3-ارائه همون مطالب درست اما به شکل متفاوت4-انحراف و ایجاد بحث های بی ربط دیگه)هر دوی شما دارید ار حقایق یکسان برای اثبات دو منظور متفاوت استفاده میکنید
نیما جان نیز مباحث رو به درستی درک و تحلیل کردند
_________________طبق تجربیات قبلی این دسته بندی بیشتر از اینکه ارتباطی با مسائل علمی که شما بزرگواران فرمودید داشته باشه به وضعیت بازار مربوطه ( امروز اعلام میکنه نسل سوم موقع عرضه یک مرتبه میشه نسل هشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای مثال اگر اینتل ببینه که فروش SB هنوز خوبه و بازار هنوز تشنه اونه پردازنده های بعدی را به عنوان نسل دوم معرفی میکنه و در کنار SB پردازنده های Ivy را به بازار میده
ولی اگر amd بتونه با بلدوزر بخشی از بازار را به دست بگیره ، اینتل برای حمله میاد Ivy را به عنوان نسل جدید ( سوم ) تبلیغ میکنه
اشتباهات مکرر=مطالب درست اما نگاه سطحی و بی دقت شما(مثل اشتباه و بی دقتی شما در نوشتن)یا بسیاری موارد دیگه که من فقط بنا به روشن سازی اشتباهات مکرر شمارو تصیح کردم .شما که نباید با توهین برخورد کنی دوست عزیز.هنوز هم که هنوزه من زبان ملایمی دارم و این شمایید که توهین میکنید چون چیزی برای ارائه ندارید دوست من به همین علت بحث ها به حاشیه کشیده میشه..
تصحیح=تغییر شکل مطالب درست
زبان ملایم=ابتدا متذکر میشم که توهین ها شما بسیار بیشتر از بنده بود و بنده صرفا دفاع کردم.وقتی از واژه نوشخوار استفاده کردم.یعنی اینکه از مطالب فلان انجمن برداشت سطحی نکنید و کپی پیست کنید واسه ما اما شروع توهین جاییست که مطالب درست رو میپیچونید و بهش برجسب اشتباه میزنید و با بی دقتی و برداشت سطحی مجدد به شکل درست ارائه می کنید. اینو بهش میگن توهین و سیاه کردن مطالب درست دیگران و تلف کردن وقت دیگران.
اما شما که از واژه های مهندس پوشالی استفاده کردید چه ربطی به مطالب بنده داشت؟ نکنه شما مطالب مهندسین اینتل رو پوشالی میبینید که وقتی از متون تخصصی آنها از عبارت FMA Instruction Set استفاده میکنم،اون رو اشتباه میخونید و بر آن پافشاری می کنید؟ چه قصدی غیر از انحراف میتونه پشت این عمل شما نهفته باشه؟
بنده نخواستم بی دقتی های شما رو بشمارم و عرض کردم خدمتون:درمورد بحث این صفحه شما خیلی راحت میتونستید دلایل من رو درپست قبلی به صورت دوستانه رد کنید نه اینکه بگید تو غلط املایی و خطای تایپی داری من با تو بحث نمیکنم.اینجا دبستان که نیست
و قصدم این هست که شما به جای پیچوندن مطالب بنده و اشتباه خواندن آنها و تکرار همان مباحث به شکل دیگه و ایجاد و انحراف به تاپیک اگر کوشش کنید و ادبیات رو مجدد مطالعه و دقتتون و تعادلتون رو بالا ببرید،هم به سود شما خواهد بود و هم بنده و مدیران سایت مجبور نیستند که مباحث بی ربط و بی ارزش رو پالایش کنند.کاربر "ramincybran"؛ بنده اگر بخوام همانند شما انحراف به تاپیک بدم یا غلط گیری بکنم،ابتدا باید از شما غلط املایی پارسی(صرف نظر از اشتباه تایپی) بگیرم که نمایشش در یک مبحث علمی بسیار زشت و زننده هست. همچنین در نظر داشته باشید،بنده که بیش از یک ساله برای خانواده خودم(انجمن شهر سخت افزار) در باب سخت افزار مطلب می نویسم،بدون شک با قلمی نمی نویسیم که شما یا امثالهم با اعتنا به کاربر Prime95 (و نه حتی برداشت صحیح و تمیز دادن دیدگاه های آن شخص) در انجمن www.mersenneforum.org بخواهید در پیرامون مطالب بنده از واژه "اشتباه" استفاده کنید.
Bookmarks