درود بر شما مهراد عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شخصا اگر دقت کرده باشید در نوشته هام سعی کردم توهینی نباشه و با ارامش منطق جلو برم متاسفانه این دوستمون به محض اینکه در یک چالش ذهنی قرار میگیره سعی در انحراف مباحث میکنن.
من کاره خاصی در این انجممن انجام ندادم فقط چند اشتباه ایشون که بسیار از یک شخصی که خودش رو خیلی سطح بالا میدونه وکسی رو در سطح بحث با خودش نمیدونه گرفتم.ایشون به محض اینکه اشتباهات تخصصیشون توسط کسی عنوان میشه با شدت تمام شروع به توهین و به طور مثال در همین بخش اخر چون نمیتونستن بحث تخصصصی رو ادامه بدن با گرفتن خطای تایپی سعی کردن بحث رو عوض بکنن.
بنده هم با توجه به تمام توهین هایی که کردم فقط عرض کردم کسی که توان بحث علمی تخصصی نداره یا بحث نکنه یا انکه لاقل ادب رو رعایت کنه و خودشو جلوی جمع کوچیک نکنه
شما خودتون هم دید ایشون در واکنش به پست قبلیه من خواست یه مانوری بدن و به قولی یه ایراد تایپی بگیرن و خودشون رو از بحث نرمال و با احترام متقابل رهایی بدن.
من تعجب میکنم شما زیر پست ایشون با توجه به توهین هایی که به بنده کردن تشکر هم زدید.امیدوارم لاقل در این انجمن تبعضی بین کابران نبینم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به عباراتی چون نوشخار کردن و ..... اینها که از شما به ما رسید توهین نیست؟؟
2 شما هی اشتباهات مکرر میکردی من هم هی روشن سازی میکردم شما به جای اینکه مودبانه برخورد کنی مثل همون کامنتت گیر به املا و اشتباهات تایپی میدادید.
دوست عزیز شما که توان بحث های پیچیده سخت افزاری نداری سریع به املای افراد گیر میدی تا کمبودت رو جبران کنی تقصیر منه؟؟
یا اینکه مثلا چند صفحه تاپیک برای بحث خنده دار نگاه درست به idf 2011 پیش بردید.و هی میخواستید بگید منظور اینتل همون 2nd gen بود (که البته این هم نبود شما یک اشتباه فاحش رو همون اول تاپیک کردید الکی بحث ها تا اینجا شدیده شده چون نرفته بودید اسلاید های idf2011 رو ببنید و الکی بهونه اوردید که اره این درسته) ما به وضوح بهتون ثابت کردیم چرا گفته میشه 3d gen و خوب کسانی که باید دریافت کردن اما شما نکردید؟ (موارد بسیار بیشتری بود مثل همین fma و نگرفتن اینکه اصلا FMA چرا Individual instruction هست و من با دقت و براتون توضیح دادم اما شما نمیخواستی بگیری مثل همون بحث اینکه ivb به علت tick+ که در igp اتفاق افتاده و برخی تغییرات ساختاری کور شده 3d gen و.... بسیاری موارد دیگر.مشکل من فکر میکنم بنیادی هست با حرف زدن و دلیل مدرک درست نمیشه)
یا بسیاری موارد دیگه که من فقط بنا به روشن سازی اشتباهات مکرر شمارو تصیح کردم .شما که نباید با توهین برخورد کنی دوست عزیز.هنوز هم که هنوزه من زبان ملایمی دارم و این شمایید که توهین میکنید چون چیزی برای ارائه ندارید دوست من به همین علت بحث ها به حاشیه کشیده میشه..
درمورد بحث این صفحه شما خیلی راحت میتونستید دلایل من رو درپست قبلی به صورت دوستانه رد کنید نه اینکه بگید تو غلط املایی و خطای تایپی داری من با تو بحث نمیکنم.اینجا دبستان که نیست
موفق باشید
Bookmarks