سلام مهراد جان.
بنده قصد جسارت به هیچ شخصی رو ندارم،اما هر شخص زمانی که متوجه شد اشتباه کرده،به جای طفره رفتن و کپی پیست مطالب دیگران باید بپذیره که کارش اشتباه بوده و بی جهت انحراف به تاپیک نده(حالا عذر خواهی هم نیاز نیست) و الا شخصی که 1-مشکل غلط املایی مفرط داره2-قدرت تحلیل/ تشخیص و تمیز دادن دو دیدگاه یکسان رو نداره3-در تایپ کاراکتر دقت نداشته و دستپاچگی(اشتباه تایپی) در سراسر نوشته هاشون دیده میشه،عین توهین محسوب میشه وقتی بر مطالب شخص دیگری از واژه "اشتباه" استفاده کنه.
مهراد جان،متاسفانه ما Different Level رو در توهم دنبال می کنیم،Different Level همینجاست،جائی که در یک بحث به این سادگی و کوچیکی،مدیران بخش و ارشد،کاری غیر از تشکر زدن پای پست ها بلد باشن.(به نظر شما دلیل اینکه اکثر مدیران بخش های مختلف سال به سال در یک تاپیک شرکت نمی کنند چیه؟)
استفاده از عبارت FMA Instruction Set ،از کدام دیدگاه،منطق میتونه اشتباه باشه که ایشون در دو پست متوالی بر مطالب درهمپیچیده خودشون پافشاری کردند و توهین های خودشون رو از مرحله و برچسب"اشتباه" گسترش دادند و ادبیات چت روم خودشون رو چاشنی کار کردند.
شما مجدد پست بنده رو مشاهده و مطالعه بفرمایید:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...l=1#post231892
به راحتی متوجه دلیل اصلی "طرح سوال و گیر دادن به نام FMA " از طرف ایشون خواهید شد.(انحراف و خارج کردن تاپیک/پشت هم اندازی)
بنده خدمت فیدل عزیز،وجود یک ناظر تخصصی/علمی برای انجمن رو یادآور شدم.و حقیقتا یک ضرورت محسوب میشه که زمینه های سالم در ارائه یک بحث علمی فراهم بشه.برای مثال اگر فیدل عزیز اون بحث شکل دستور FMA رو روشن نکرده بودند،احتمال میرفت که یک پیامبر رو می بایست برای ایشون ظاهر کنیم تا شاید قبول کننند:
موضوع گیر دادن به نام FMA هم در همین راستای انحراف پیش میره...که در این مورد و ریشه یابی موضوع،دلایل و شواهد و تمیز دادن دیدگاه ها صورت گرفت و کافیه به دقت مطالعه کنید:در واقع چیزی که درست گفته شده بود توسط مظاهر جان ، دوباره درست گفته شده توسط رامین عزیز (!) و تازه بحث هم سرش ایجاد شد !
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...l=1#post231892
مهراد جان؛بنده بار اول نیست که در انجمن بحث میکنم،در مباحث علمی سخت افزاری متفاوتی شرکت کردم که بسیار مفید تر از بحث های بی سر و ته این تاپیک بود و در تمامی آنها با کاربران به نتیجه گیری نهایی نیز رسیدیم و پس از بحث،از دوستان صمیمی همدیگه شدیم که نمونه های بارزش رو در جستجوی پست های بنده و لیست دوستان در پروفایلم میتونید مشاهده کنید.
اما برای اولین بار هست که با چنین شخصی با چنین مباحث توخالی و سطحی بحث می کنم و طبیعی هست وقتی نظارت نباشه و هر شخص هر مطلب بی ارزش/سطحی/بدون تحلیل رو بهش دامن بزنه و ازش طرح مسئله کنه و بر رفتار خودش پافشاری کنه.نهایت امر به توهین و خشونت کشیده میشه.
Bookmarks