اوه: دوست عزیز فک کنم بحث از دهن افتاد کی هست که این تاپیک رو شما زدید و من بلافاصله جواب لازم رو خدمتتون دادم.
اینکه من نقاطی رو بلد کردم برای اینکه دقیقا تمرکز بحث رو روی اون قسمت بزارم حال اینکه کاربران این وبسایت این رو ناخوشایند میدونن دیگه مشکل من نیست..
درمورد بحث هم شما دوباره شکوایه ای های قدیم خودتون رو مطرح کردید.این هارو من با شهریار عزیز در تاپیک قبلی حل کردم الان برای چی این موضوع رو وسط کشیدید؟اصلا مگر من در پست قبلی دیگه ادمه بحث قبلیرو با اشاره به فحش هایی که نثار بنده کردید فراموش نکردم و با احترام جوابتونو ندادم؟؟؟
نکته بعد ارتقاع این حس در شماست که شما خیلی میدونید نمیدونم برای خوانواده چی کار کردید و من زیر سوال بردم.این بخش individual instruction تنها یکی از بخش ها در اون تاپیک بود خیلی بحث های دیگه هم بود که شهریار عزیز دوستتون لطف کردن پاک کردن در ادامه تاپیک که من دیگه ادامه شکایت از این مورد ندادم سعی کردم باهات راه بیام و همین بحثی که خواستی در این قسمت به ادامه اون بپردازی ادامه بدم
نکته بعد در اون قسمت اینه که شما خواستید تفاوت individual instructions رو با i-set ها توضیح بدید که من با کمال احترام اشتباه برداشتتون رو خدمتت گفتم شما هم خیلی محترمانه میتونستید خلاف گفته های من رو بگید.
باز ادامه دادن این بحث که اشون به من گفته پسر گل و ناراحتید که نشد.اون تاپیک ویرایش شده توسط شهریار عزیز و بحث اونجا خاتمه پیدا کرده.علت اونطور خطاب گرفتن شما هم در اون تاپیک توسط کاربرانیکه اون رو دنبال میکردن قطعا مشخصه و من باز خورد حرف های نابخرادنه ای چون نشخار کردن و .... هست
دوست عزیز شما که خوب خداروشکر زحمت این تاپیک رو کشیدید منم ترجیح دادم بحث همینجا ادامه پیدا کنه نمیدونستم اینقدر ناراحت میشید و بهتون بر میخوره.همونجا ابتدای تاپیک بزرگ مینوشتید.شما به جای استفاده اسان و نقل و نباتی از واژه " اشتباه" ،بهتر بود یک تاپیک جدا باز می کردید با عنوان "FMA را با نگاه Individual بنگریم" یا عنوان دلخواهتون با مضموم مشابه. سپس با شروع و مقدمه لازم.مقاله یا مطلب کوتاهی می نوشتید.سپس با تشریح/تحقیق های لازم،نتیجه گیری می کردیم که استفاده بنده،سایت های معتبر سخت افزار،مهندسین اینتل از عبارت FMA Instruction Set به چه علت بوده.و اینکه ایا می توان از دیدگاهی متفاوت (و همچنان درست) از عبارت FMA Individual Instruction استفاده نمود یا خیر و مباحث تکمیلی لازم دیگر. بدون شک طرح چنین بحثی در انجمن از سوی هر شخصی که باشد،هم روشن و صریح پیش خواهد رفت و صد البته مراتب سپاس بنده پذیرای آن خواهد بود.
(( در این تاپیک هیچ کس جز من لطفا بحث رو ادامه نده این تاپیک فقط مال من هست ))
خوب در این که شما خیلی مهندس هستید که شکی نیست قبلا هم گفتید من خیلی سطحم بالاست و کسی نباید با من بحث کنه.من هم خوب بنا به وظیفم مجبور شدم اشتباهتتون رو خدمتتون بگم و بگم نه شما هم مثل بقیه کار برها هستید و ادامه این بحث ها هم دقیقا به همین منظور هست.اینکه شما بعد از 1 هفته تازه ادامه بحث میدید خود موجب سردی دنبال کنندگان تاپیک شد.کاربر "ramincybran"؛ بنده اگر بخوام همانند شما انحراف به تاپیک بدم یا غلط گیری بکنم،ابتدا باید از شما غلط املایی پارسی(صرف نظر از اشتباه تایپی) بگیرم که نمایشش در یک مبحث علمی بسیار زشت و زننده هست. همچنین در نظر داشته باشید،بنده که بیش از یک ساله برای خانواده خودم(انجمن شهر سخت افزار) در باب سخت افزار مطلب می نویسم،بدون شک با قلمی نمی نویسیم که شما یا امثالهم با اعتنا به کاربر Prime95 (و نه حتی برداشت صحیح و تمیز دادن دیدگاه های آن شخص) در انجمن www.mersenneforum.org بخواهید در پیرامون مطالب بنده از واژه "اشتباه" استفاده کنید.
اینکه کاربر اون وبسایت خارجی چی گفته من خودم شرح دلیلشو خدمتتون گفتم اینکه شما تفاوت اون دو مورد رو درک نکردید به گردن دیگران نندازید دوست من.احتمال بدید که مشکل از گیرندست که قطعا همینطوره.
در هر صورت زیاد خودتونو جدی نگیرید دوست من شما هم یک کابر به مانند باقیه کاربر های سایت هستید اگر من دوباره هم اشتباهی ازتون ببنیم با همین شدت میام و اشتباهتون رو بهتون گوشزد میکنم . مثل همونیا ... مورد های بسیار دیگه که لازم بود گفته بشه و در تاپیک قبلی گفته شد.شما آنچنان از FMA3 صحبت می کنید و سمت بهش میدید که مخاطب تصور میکنه با یک پدیده خاصی روبرو هست و قراره فاکتور های یک معماری از نسل Core را نقض کنه.
خلاصه تنها کسی که اشتباه نمیکنه پیامبران هستن دوست عزیز شما خودتونو زیاد جدید نگیرید.
Bookmarks