درود خدمت همه ی دوستان و کاربران گرامی شهر سخت افزار.
بنده قصد نداشتم پست دیگه ای در پاسخ "ramincybran" بدم و به این خاطر از نقل قول پستشون صرف نظر کردم و به نظرم این وظیفه مدیران محترم بخش هست که پست های اسپم یا بی ربط به موضوع رو حذف یا ویرایش کنند.در هر صورت به خاطر روشنگری لازم برای کاربران،مجبور هستم هر زمان که فرصت شد،مطالبی در این باره ارائه کنم.
موضوع بعدی که در نوشته های "ramincybran" دیدم، عمل "رنگارنگ کردن زننده /بلد/افزایش بیش از حد نرخ فونت برخی خطوط" هست که شکل و شخصیت تاپیک رو ضایع میکنه.پس بهتره به خودمون و حقوق کاربرانی که مطالب رو مطالعه می کنند،احترام بزاریم.(در این مورد نیز ،انتظار بیشتری از مدیران محترم بخش،برای نظارت بر تاپیک ها میره)
__________________________________________________ ______________________________________________
مطالبی که شما "ramincybran" نوشتید،به طور کل،سر و ته نداشت.و از هر نقطه ای یک مطلبی نوشتید یا کپی پیست کردید،بدون اینکه ابتدا تعریف و توضیح کافی ارائه بدید. مثل نام بردن از معماری CISC یا کپی پیست از انجمن www.mersenneforum.org .| کاربر عزیز؛ لطفا اگر مایل به همکاری در روند علمی انجمن هستید،یک تاپیک جدا برای هر موضوع باز کنید و در موردشون توضیح و تشریح لازم رو ارائه بدید و در اون نقطه هست که بنده و دیگر اکسپرت های انجمن با شما وارد بحث و ارائه مطلب علمی میشیم.
اما اجازه بدید از موضوع دور نشیم و سر موضوع اصلی که نام FMA Instruction set هست پیش بریم. شما با چنین نوشته ای،بنده رو خطاب قرار دادید (بدون دلیل،تمرکز و تشریح لازم؛ و به دنبالش ، طرح مسائل ناقص و بی ربط دیگه که هر کدام نیاز به تاپیک جداگانه ای دارد،مثل پیاده سازی FMA3 و FMA4 ...)
نقل قولی از نوشته کاربر "ramincybran"
دوست من اول از همه خدمتتون بگم یک اشتباه کوچیک کردید اونم اینه که FMA3 و FMA4 اصلا Instruction set نیستن بلکه individual instruction هستن که باید این رو منظور میکردید این 1.نکته 2 تفاوت کوچک بین FMA3 و FMA4 باعث میشه به کل معماری اینها با هم و حتی طریقه پیاده سازی دستورالعمل ها روشون تغییر کنه.کلا بولدوزر با HASWELL چیز کاملا جدایی هست و نمیشه این هارو با هم نزدیک کرد دوست من و صرفا به خاطر تعیرف شکل این دو اینهارو تنها در حد تعریف این دو بیان کرد.
شرکت اینتل و اکثریت سایت های معتبر در تمام مباحث و متون تخصصی خودشون از نام FMA Instruction Set استفاده می کنند و بنده با اعتنا به متون و کتب منتشره از سوی مهندسین اینتل، نیز از عبارت یا نام FMA Instruction Set استفاده می کنم.(حتی در هیچ یک متون تخصصی یا اعلام رسمی/تبلیغاتی کمپانی AMD نیز از واژه "Individual" برای FMA استفاده نشده)
بعد شما رفتید اینترنت رو گشتید و با اعتنا به صحبت چهارتا کاربر انگلیسی، و بدون اینکه دیدگاه های آنها رو تشریح و تحلیل کنید، برچسب اشتباه بر مطالب بنده در انجمن شهر سخت افزار زدید و بر این موضوع پافشاری کردید.(در صورتی ممکن هست نه بحث آنها،مطالب بنده رو نقض کنه و نه استفاده بنده یا مهندسین اینتل از عبارت FMA Instruction Set ،دیدگاه خاص اونها رو نقض کنه و صرفا شخصی مثل شما برای انحراف یک تاپیک با برداشت های سطحی،دست به چنین کارهایی میزنه که مدیریت محترم کل سایت نیز یک نمونه از اون رو رونمایی و پالایش کردند(برداشت سطحی/ناقص شما از مطالب بنده و برچسب "اشتباه" زدن بر آنها، و مجدد تکرار همان مباحث بنده اما با دیدگاه و شکل متفاوت )
تصویری از انجمن انگلیسی زبان و پست های نامبرده آنها که کاربر "ramincybran" از مطالب آنها بدون تحلیل و تشریح دیدگاه مربوطه،در انجمن شهر سخت افزار کپی پیست کردند:
لینک مربوطه:http://www.mersenneforum.org/showthread.php?t=14335
نقلی قولی دیگر از پافشاری مجدد کاربر "ramincybran" از برداشت سطحی و بدون تشریح علمی و دیدگاه "مناسب" از نام FMA که اینبار با ترکیبی از واژه های "پسر گل" ، "تصور گذشته"(خدا میدونه کدوم تصور و دیدگاه گذشته...) و سایر عبارات سیاه مخلوط شده که ذره ای به تشریح دیدگاه های Individual و SET کمک نمیکنه و بیشتر در چت روم های گل پسر ها به کار میره.
کاربر "ramincybran"؛ بنده اگر بخوام همانند شما انحراف به تاپیک بدم یا غلط گیری بکنم،ابتدا باید از شما غلط املایی پارسی(صرف نظر از اشتباه تایپی) بگیرم که نمایشش در یک مبحث علمی بسیار زشت و زننده هست. همچنین در نظر داشته باشید،بنده که بیش از یک ساله برای خانواده خودم(انجمن شهر سخت افزار) در باب سخت افزار مطلب می نویسم،بدون شک با قلمی نمی نویسیم که شما یا امثالهم با اعتنا به کاربر Prime95 (و نه حتی برداشت صحیح و تمیز دادن دیدگاه های آن شخص) در انجمن www.mersenneforum.org بخواهید در پیرامون مطالب بنده از واژه "اشتباه" استفاده کنید.من اونجا هم بهت گفتم که fma3 و fma4 اینستراکشن ست ها به اون شکلی که مثل گذشته تصور میکردیم نیستن پسر گل بلکه نوعی individual instructions هستن.اونجا هم بهت گوشزد کردم بازم حرف خودتو زدی.تو اگه میبینی توی ویکی زده The FMA instruction set is the name of a future extension to the 128-bit SIMD instructions باس بخش پایین و توضیحات تکمیلی اون رو هم بخونی ."FMA3 and FMA4 are not instruction sets, they are individual instructions که در یک فروم برای تصصیح سازی ویکی مطرح کرده.
حالا برای اینکه اینهارو بفهمی مثل متوجه شدن fma3 که بعد از گفتن من بود یک سرچ در google بکنید و درموردش اطلاعات کسب کنید اینجا بزارید مردم لذتشو ببرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط ترو خدا دوباره نیای تعریف instruction set رو واسه ما بکنی مثل FMA3 چون همه میدونیم که i-set ها چی هستن پس نیازی به ترجمه دوباره لینک های ویکی .لطفاً بیا واسه ما نهوه implimentation این جور دستور العنل ها FMA رو در پردازنده نسل بعد اینتل توضیح بده. عملکرد دقیق دستور العمل های اختصاصی FMA ها نیاز به کمی برسی داره چون AMD با اینتل فرق میکنه .
شما به جای استفاده اسان و نقل و نباتی از واژه " اشتباه" ،بهتر بود یک تاپیک جدا باز می کردید با عنوان "FMA را با نگاه Individual بنگریم" یا عنوان دلخواهتون با مضموم مشابه. سپس با شروع و مقدمه لازم.مقاله یا مطلب کوتاهی می نوشتید.سپس با تشریح/تحقیق های لازم،نتیجه گیری می کردیم که استفاده بنده،سایت های معتبر سخت افزار،مهندسین اینتل از عبارت FMA Instruction Set به چه علت بوده.و اینکه ایا می توان از دیدگاهی متفاوت (و همچنان درست) از عبارت FMA Individual Instruction استفاده نمود یا خیر و مباحث تکمیلی لازم دیگر. بدون شک طرح چنین بحثی در انجمن از سوی هر شخصی که باشد،هم روشن و صریح پیش خواهد رفت و صد البته مراتب سپاس بنده پذیرای آن خواهد بود.
سپاس.

Bookmarks