عزيزم اگه اين مبحث رو بفهمي تفاوت ويندوز هاي 32Bit رو با 64Bit ميفهمي! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت پردازش 32 بيتي و 64 بيتي
تفاوتهای windows vista 32 bit , 64 bit در چیست؟
|
عزيزم اگه اين مبحث رو بفهمي تفاوت ويندوز هاي 32Bit رو با 64Bit ميفهمي! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت پردازش 32 بيتي و 64 بيتي
تو منظور منو متوجه نشدی منظور من از لحاظ پردازش سیپیو نبود بلکه از لحاظ محتوای ویندوز بود
ok شد من ویندوز ویستا 32 bit شو نصب کردم ولی 64bit شو نصب نکردم میخواستم ببینم از لحاظ محتوا چه
فرقی باهم دارن
آخرین ویرایش توسط scw در تاریخ 01-02-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی ندارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط سرعتش یه خورده بیشتره ( 64 بیت )
عصبانی شدن نداره دیگه
saman87 (02-02-09)
اگه رم سیستمت 4 گیگ و بالاتر باشه نسخه 64 بیتی ویندوز رو حتما نصب کنید به این دلیل که :
نسخه 64 بیتی مقاومتر - روان تر و سریعتر هست و کلا بازدهی ویندوز در این نسخه خیلی بهتر از نسخه 32 بیتی هست و معمولا عمرش هم زیادتره و براحتی عیب پیدا نمی کنه!
در کل قدرت ویندوز 64 بیتی با افزایش رم بیشتر و سریعتر می شه و عین یه ماشین می مونه هر قدر بهش گاز بدی (افزایش مقدار رم) همون قدر هم سریعتر خواهد رفت!
در غر اینصورت بهتره از نسخه 32 بیتی استفاده کنی!!!!
البته این دلیل کلی بود...........
آخرین ویرایش توسط saman87 در تاریخ 02-02-09 انجام شده است علت: اضافه کردن مطلب
|
محيط ويندوز كه مثل همه ولي Kernel سيستم به صورت 64Bit كار مي كنه كه درك نحوه پردازش به همون لينكي كه گذاشتم بر ميگرده !تو منظور منو متوجه نشدی منظور من از لحاظ پردازش سیپیو نبود بلکه از لحاظ محتوای ویندوز بود
ok شد من ویندوز ویستا 32 bit شو نصب کردم ولی 64bit شو نصب نکردم میخواستم ببینم از لحاظ محتوا چه
فرقی باهم دارن
البته اگه خواستي 64 بيتي نصب كني اول مطمئن شو كه براي همه قطعاتت درايور 64 بيتو داري.
همانطور كه مي دانيد ويندوز ويستا در شش نسخه متفاوت عرضه می گردد :
- Starter
- Home Basic
- Home Premium
- Business
- Enterprise
- Ultimate
تمام نسخههاي ويستا – غير از Starter – در نسخه هاي 32 و 64 بيتي قابل تهيه هستند و تنها نسخه Ultimate هر دو نوع 64 و 32 بيتي را در Box خود دار می باشد.
تفاوت اصلي بين نسخههاي 64 بيتي و 32 بيتي در ميزان حافظه ای است كه ويندوز مي تواند تشخيص دهد . تمام نسخههاي 32 بيتي به 4 گيگابايت رم محدود مي شوند. البته به غير Starter كه تنها 512 مگابايت را تشخيص مي دهد.
در حاليكه نسخه هاي 64 بيتي Home Basic هشت گيگابايت، Home Premium شانزده گيگابايت و ديگر نسخه ها 128 گيابايت و بالاتر را تشخيص مي دهند . در اين مورد مايكروسافت به صورت دقیق اشاره نكرده كه سقف میزان پشتیبانی از حافظه چه مقدار خواهد بود و فقط به ذکر عبارت 128 گيگابايت به بالا اکتفا نموده است.
همچنين تنها نسخه هاي Enterprise – Business – Ultimate مي توانند بيش از دو سوكت پردازنده را تشخيص دهند . دقت اينكه مايكروسافت در اينجا عبارت سوكت را بكار برده لذا مي توانيم اينطوردر نظر بگیریم كه اين نسخهها توانايي تشخيص بيش از يك هسته پردازنده را نيز دارا خواهند بود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks