چرا FSB در این دو اینقدر متفاوت هستش ؟
کاربر شهرسختافزار
چرا FSB در این دو اینقدر متفاوت هستش ؟
phenom II (17-12-08)
داخل ویندوز نمی رفت .. مجبور شدم بیارمش پایین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 3900 راحت رفت . اما برای این که به 4000 برسم شاید بیش از 20 بار سعی و خطا کردم تا بتونم وارد ویندوز بشم و رکورد را ثبت کنم . توی این سعی و خطا هم خیلی از گزینه ها رو تست کردم و خیلی هم تغییر دادم تا به فرکانس مناسب برسم .
در کل خیلی از عوامل مناسب نبود - با توجه به اینکه بایوس مناسب برای این پردازنده هنوز عرضه نشده و خیلی از Setting ها قطعا با بایوس جدید اضافه خواهد شد . بنابراین مجبور بودم از همون تنظیمات بسیار کم بایوس استفاده کنم و .. بالاخره رکورد 4 GHz را ثبت کنم .
پی نوشت : اینطور اضافه می کنم که ابتدا HT Speed در حالت Auto قرار داشت و سپس در سعس و خطاهایی که برای رسیدن به 4 GHz انجام دادم این تنظیم را نهایی کردم. بهمین دلیل اختلاف فوق الذکر را می بینید ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
MARINE (16-12-08), murizaki_2000 (16-12-08), Musketeer™ Pro (16-12-08), phenom II (17-12-08), saeed_hosseiny (18-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks