با سلام
نيما جان توان مصرفي اش چقدره ؟
روي اين asrock extrem 3 870 هم نصب وشه ؟
چه علاقه اي داره اي به اين asrock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
نيما جان توان مصرفي اش چقدره ؟
روي اين asrock extrem 3 870 هم نصب وشه ؟
چه علاقه اي داره اي به اين asrock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Comodo Internet Security
nima_hl (01-08-10)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مصرف اسمیش 125 واته ولی فکر نمیکنم اینقدر مصرف کنه
متاسفانه وقتی میخواستم اون تست مصرف که قبلا بهت قول داده بودم رو انجام بدم یه اشتباه کردم و آمپرمتر به رحمت خدا رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آمپرمتر عقربه ای هم دارم ولی خیلی دقبق نیست ، رفتم بازار به امید خدا اگر مثل دیروز یادم نره بدونه میگیرم
یه سئوال دارم ازت خدائی جواب بده
این 870 ازراک که این سری فرستادم با اون برد گیگا که سری قبلی برات فرستادم تقریبا هم قیمتن خودت به هر کدوم یه نمره از 10 بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
870 هم این پردازنده رو مادرزادی ساپورت میکنه ( 890 خودم رو مجبور شدم بایوس آپدیت کنم )
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان امروز دوباره كيس رو اوردم خونه . خيلي خوب تا الان كار كرد
در مورد مادربرد واقعا عالي است خوب با اين امكاناتي كه روي اين مين برد است با اون بايوس پيشرفته براي اور و اون تست به قول خودت لري كه گرفتم
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
تازه نرم افزاري كه براي خود مادربرد هست به راحتي دماي اين سي پي يو رو كه هيچ نرم افزار ديگه اي نشون نمي دا د به راحتي نشون ميده
خوب اون برد گيگا از لحاظ امكانات نسبت به اين برد خيلي كم داره . حالا بايد يه مدت باهاش كار كنم تا نظر نهايي رو بدم فقط تا اينجا بايد بگم براي كاربري مثل من يا يك كاربر خانگي خريد يك مكادربرد با 10 فاز كه شايد اصلا در طول 5 سال يكبار بهش فشاري وارد نشه اشتباهه . در عوض ميشه يك مادربرد ارزان مثل ازراك با امكانات بيشتر و قيمت بهتر خريداري كرد
حالا چن وقت ديگه كل سيستم و تستها رو ميزارم روي انجمن
با تشكر
Comodo Internet Security
دوستان یه سوال دارم
کسی اینجا 1055 نداره با این 1090 آقا نیما فرکانس رو مثلا رو 3.5 یکی کنه تست بگیرین ببینیم کارای با هم فرق داره یا نه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks