سلام به همه دوستان
امروز رفتم بازار و دست از دلم شستم و یدونه 1090 گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا فردا مشغول آور کلاکش ( روی ایر ) میشم و نتایج رو اینجا مینویسم
دوستان اگر تست بخصوصی نیاز دارند که میخوان بگیرم بفرمایندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بنده با ایشون کار دارم - ! مبارک باشه ! یک سری تست CPU Score 3D Mark 06 بگیر هم OC هم Def ببینیم چی میگه !
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
سلام نیما جان
مبارک باشه :)
شرمنده جسارت میکنم ، اگر امکانش هست این تست ها رو انجام بدید ممنون میشم .
(sissoftware (Dhrystone/Whetstone
(Everest (Queen/zlib/MandelFPU
(3Dmark (cpu score
cinebench
H.264 Encoding
راستش چیزه دیگه ای به نظرم نمیرسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه سری تست با Phenom II 965 دارم . میتونیم با هم مقایسه کنیم . اگر هم مایل بودید میتونم به صورت نمودار در بیارم .
در کل خوشحال میشم بتونم کمکی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام نیما جان
لطف کن max دمای این cpu رو تو حالت load امتحان کن البته دمای اتاق رو هم بنویس ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (01-08-10)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب نیما جان قبلا توی اخباری که پخش می شد در مورد کارایی این پردازنده ها در بازی . معمولا به ضعیف بودن اون در بازی و برابری با 965 اشاره میشد حالا که این پردازنده هم توسط جناب vandelin در دست است بهتر اشاره ای هم به کارایی اون در بازی در حالت اور بکنی تا ببینیم نسبت به 965 در چه وضعیتی است
با تشکر
Comodo Internet Security
ripek (01-08-10)
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جسارت چیه ؟ شما لطف میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولی و آخری رو ندارم ، اگر لطف کنی لینک دانلود بدی ممنون میشم ( میخوام ورژن مشابه شما رو دانلود کنم )
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا دماسنجم موقعی که میخواستم یه تست آمپر بگیرم منفجر شد ( اشتباها سیمهاشو جابجا زدم )
ولی هوا الان خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Untitled.jpg
البته فن pccoler 1216 روی پردازنده نصب هستش و دمای هسته ها در حالت دیفالت بعد از 20-30 دقیقه تست استابلیتی توسط amd overdrive از 33 درجه تجاوز نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام کیوان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست پردازنده برای بازی نیاز داره که تجهیزات دیگه مانند گرافیک کارت ، رم ، تا حدودی مادربرد و ....... یکسان باشه
vandelin اگر لطف کنند مشخصات سیستمشون رو بفرمایند اگر تونستم سیستمی نزدیک به سیستم ایشون تجهیز کنم اون تست رو هم انجام میدیم
|
نیما جان اگه میشه ACC را فعال کن بعد بگو ببینیم پردازنده چی شد و آیا تغییر ماهیت داد یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (01-08-10)
نیما جان اگه میشه ACC را فعال کن بعد بگو ببینیم پردازنده چی شد و آیا تغییر ماهیت داد یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یه پردازنده کامله همه چیش روشه مثل کف دستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی برا مخفی کردن نداره .
nima_hl (01-08-10)
تقریبا اولین تستی بود که کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که saghi86 گرامی هم فرمودند هیچ اتفاقی نیافتاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (01-08-10)
سلام
عالی فقط مین بردی که گرفتین چی ؟
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 01-08-10 انجام شده است
بدرود یا حق
nima_hl (01-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks