سیستم را سوار کردم و ویندوز 8 نصب شده روی سیستم اینتل بعد از یه سرچ سریع به راحتی بالا اومد ( صفحه خوش آمد گوئی اول مجددا آمد مانند اولین نصب ویندوز)
و شروع به تست کردم
مشکلات تو ذوق زننده اولیه اینها بود
1- دمای بالای پردازنده
2- دمای بالای مدار تغذیه و هیت سینکهای مادربرد
3- پرفورمنس بسیار پائین
4 -پرفورمنس رندوم از کلیه نرم افزارها ( هر مرتبه تست میکردم یه ریزالتی واسه خودش میداد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آستینها را بالا زدم ببینم قضیه چیه و آیا این اشکالات مادرزادیه یا قابل حله
اولین کاری که انجام دادم آپدیت بایوس به آخرین ورژن موجود ( 1.9 ) بود ولی هیچ یک از مشکلات حل نشد
من یه مونیتور دوم دارم که موقعی که بخواهم از این مدل تستها انجام بدم به سیستم متصل میکنم
روی مونیتور دوم برنامه های مونیتورینگ مثل axtu ( برنامه مخصوص مونیتورینگ و آورکلاک مادربردهای ازراک )، cpu-z، gpu-z ، msi ab و ...... اجرا میکنم تا زمان تست همزمان بتونم وضعیت سیستم را دقیق مونیتور کنم
چیزی که در مونیتور دوم دیدم خیلی جالب بود زمان اجرای هر نوع تستی سرعت پردازنده از 1.3 گیگاهرتز تا 4 گیگاهرتز مشغول بازی کردن بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از یکم جستجو و تست متوجه شدم آپشن amd application power manager در بایوس باعث بروز این مشکل میشود و عملا تستها با کلاک رندوم پردازنده اجرا می شوند ( این موضوع باعث افت پرفورمنسهای و ریزالتهای رندوم می شد )
با خاموش کردن این آپشن مشکل شماره 4 حل شد و پرفورمنسهای نرم افزارها به صورت چشمگیری افزایش پیدا نموده و در تست مکرر یکسان گردید
حال که تونستیم به پرفورمنس ثابت و قابل بررسی دست پیدا کنیم و تا حدودی مشکل شماره 3 هم حل شد در پست بعدی اول یک صحبت خودمونی در مورد تکنولوژی توربو انجام میدیم بعد به حل مشکل گرما و افزایش پرفورمنس توسط آورکلاک میپردازیم

Bookmarks