علیرغم گمانه زنی ها مبنی بر رونمایی از چیپ ست اینتل P55 در نمایشگاه کامپیوتکس - که هر ساله در تایوان در اولین هفته ماه ژوئن برگزار می شود - اخبار منتشر شده حاکی از به تاخیر افتادن ارائه این محصول جدید بوده، این در حالیست که شرکت اینتل به همکاران خود اجازه نمایش تبلیغاتی این محصول را داده است.
بعضی منابع آگاه اعلام نموده اند که شرکت اینتل در صدد ایجاد برخی تغییرات در P55 و اضافه نمودن بخشی از ویژگی های موجود در P57 به آن است. با این وجود احتمال بسیار کمی وجود دارد که این شرکت در نمایشگاه کامپیوتکس به شرح جزئیات برنامه خود بپردازد.
اگرچه هنوز تاریخ دقیق ارائه این محصول مشخص نگردیده است، اما ماه اکتبر، پس از آگوست و سپتامبر، آخرین زمان اعلام شده توسط کارشناسان است. اما اینگونه به نظر می آید که عدم وجود فشار از سوی رقیب دیرینه اینتل، وضعیت اقتصادی مجود و همچنین بهره وری بهتر پردازنده Core 2 از این شرکت در مقایسه با پردازنده Phenom II از AMD، این فرصت را در اختیار کارشناسان اینتل قرارداده تا اندکی در ارائه محصولات جدید خود محتاطانه عمل کنند.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 12-04-09 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks