برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViKiNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
شما مشا ا.. photo shop کار خوبی هستی نه!!
نمی خواستم هرگز این پست رو بدم ولی یاد دوران Sohil oc افتادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز این عکسی که دوست عزیزمون قرار دادن یک Fake در حد NOOB ها هستش و فکر کنم حتی در صورتی که به کمترین علم اورکلاک هم اشنا بودند چند تا گزینه رو متوجه میشدند
گزینه ها به ترتیب
1- سی پی یو های 45 نانومتری توان تحمل ولتاژ 1.7 به بالا رو ندارند!!
2--یک مورد هم شک دارم فکر نکنم GD80 توانایی دادن 1.82 ولت رو بودن مد کردن داشته باشه
3- گفتم شما از پایه اورکلاک خبر داشته باشید برای این بود که در صورتی که شما حتی مبانی اورکلاک رو هم بلد باشید اون موقع متوجه میشید که
Clock = BCLK * Multiplier
و طبق این قانون شما BCLK معادل با 239.43 زدید و ضریب شما هم 22 هست (در صورتی که ضریب واقعی باشه) فرکانس شما می بایست معادل با 5267.46 می باشد در صورتی که فرکانسی که مشاهده میشه 5.4
ضمن تحت هیچ شرایط ولید ندیدم که اینطوری باشه از این ها گذشته راه های دیگری برای تشخیص هم هست که در صورتی که شما خواستید دوباره از این رکورد ها زیبا بزنید من در خدمتتون هستم
امید وارم روزی انقدر توانایی پیدا کنید که بتونید هیمچین رکوردی رو بزنید و برای این کار دست به photo shop نزنید
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
Bookmarks