به نظرتون دو تا CPU در فركانس يكسان و FSB هاي متغير (يكي 800 و اون يكي 1333)
با هم چه تفاوتي دارند و چقدر؟؟
دليل علمي و معتبر بياريد تا بفهميم. منتظر نظر مهدي هم هستيم.
با تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون دو تا CPU در فركانس يكسان و FSB هاي متغير (يكي 800 و اون يكي 1333)
با هم چه تفاوتي دارند و چقدر؟؟
دليل علمي و معتبر بياريد تا بفهميم. منتظر نظر مهدي هم هستيم.
با تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (11-08-08)
|
اونطور که سواد من قد میده
فرکانس مسیر بیشتر پل ارتباطی وسیع تر و یا عریضتر با سایر اجزا خصوصا پل شمالی مادربورده.در کلاک یکسان پردازنده.
در فشار کاری کم شاید زیاد تاثیر نداشته باشه
ولی در فشار کاری بالا نرخ اطلاعات بیشتری رد وبدل میشه.و این یعنی معطلی کمتر وسرعت بیشتر
و همین قدر میدونم
اگه اشتباه بود .با توضیح اساتید میتونم برای جلوگیری از اشتباه بقیه پست رو اصلاح کنم.
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددليل علمي و معتبر بياريد تا بفهميم.
Overclocker (11-08-08)
منم یکی از کسانی هستم که جنون FSB را دارم اینو مهدی میدونه ولی قدیما که به نصیهت هایش که فکر کردم دیدم درسته. موقعه ای که اورکلاک E8400 با P5K Deluxe بود !
ولی من دیگه اون حسین FSB نیستم . اینو گفتم که مهدی جان متوجه منظورم بشه !
در کل خوشم میاد ببینم چی جواب میدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 11-08-08 انجام شده است
اینجا تا حدودی بحث شده سر این موضوع ، فکر کنم تا حد زیادی کمک کنه .
.
.
....
......
CROSSHAIR (11-08-08), Overclocker (12-08-08)
یک سوالی که خیلی از من پرسیده شده است هم در همین زمینه بود
کدام مهم تر هست ؟ Speed , FSB , Cash
هر کدام تو چه زمینه فعالیت هایی موثرتر هستند ؟
Overclocker (12-08-08)
|
دوستمون فرمودند که 2 تا CPU مثلا E6850 با یک فرکانس و FSB متفاوت چه فرقی تو چه چیزی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یکیشون با FSB 1600 باشه و اون یکی هم 1333 حالا چه تاثیری داره ؟ تو چه چیزی ؟
من که نفهمیدم این FSB چه کارایی تو چه چیزی داره ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو برا این پرسیدم که بین E7200 و E4600 تو یه دو راهی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته FSB E7200 1066 هست ولی Performance عالی داره.
به نظرتون E7200 تو ایران گیر میاد??????
یادم رفت بگم همین که سیستم رو جمع کردم خیلی بنچمارک با برنامه 3Mark 06 اینجا میزارم.
البته با FSB های گوناگونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان برنامه ی دیگه برای تست کارایی CPU وجود داره؟؟؟؟؟
مطلب شما بخوبی FSB را بررسی کرده بود ولی مقایسه ای بین Speed و Cashe با FSB نبود که هنگام انتخاب CPU کدوم پارامتر را اولیه دهیم
Persiastore (15-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks