مهراد فاشش نمیکردی ...
با این حال ممنون...
اما گیگابایت چرا یک مادربورد خوب و تک ارائه نمیکنه برای Am2 ؟ آیا برنامه ای داره براش ؟
قربانت شهریار
कभी हार
مهراد فاشش نمیکردی ...
با این حال ممنون...
اما گیگابایت چرا یک مادربورد خوب و تک ارائه نمیکنه برای Am2 ؟ آیا برنامه ای داره براش ؟
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
بهترین برد Asus برای سوکت Am2 کدوم نمونه است ؟
Administrator
سلام دوست عزیز ... ابتدا عضویتتون رو تبریک میگم ، به جمع صمیمی ما خوش اومدید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mynobar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===
قیمت براتون مهمه یا نه ؟
توی ایران باشه یا نه ؟
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم از اینکه در جمع شما هستم خوشحالم .
واقعیتش من دنبال جنس زیاد TOP نیستم ، یک برد معمولی که زیاد هم تکنولوژیش قدیمی نباشه .
من خودم ASUS M2N-E را در نظر دارم که فکر میکنم برام کافی باشه .
نظر شما چیه ؟
Administrator
اگه اورکلاکر نیستید مین خوبیه و در حد متوسطهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mynobar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اکثر وارد کنندگان مینهای ایسوز اعلام کردند که یا واردات این مین رو تموم کردند یا بزودی وارداتشو متوقف میکنند
تا چقدر میخواید هزینه کنید؟
کاربر شهرسختافزار
میشه بپرسم چرا شما ها که همتون ازش تعریف میردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل سوکت am2 اینه که یه مین خوب تو ایران براش پیدا نمیشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
میشه بپرسم چرا شما ها که همتون ازش تعریف میردین حالا ازش بد میگینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل سوکت am2 اینه که یه مین خوب تو ایران براش پیدا نمیشه
ما مین خوب بخوایم گیر بیاریم باید چی کار کنیم
asus که فقط همین مدلش تو بورس بود که این هم ازش بد میگین
giga که میگین با amd مچ نیست
msi که میگین کلا مشکل داره
بابا ما موندیم چی کار کنیم
कभी हार
کسی نگفت MSI بد هست یا Asus ها بد هست ! شما اگه پستی دارید که ما دقیقا این را گفته باشیم بدید میبینیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید مادربورد ها در مقایسه با هم مقایسه میشند . شما مگه کرمان نیستید ؟ من یک آدرس از X-Ray عزیز گرفتم دادم به شما آیا رفتید سفارش بدید ؟
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks