دوستان حقیقتش را بخواین من این بحث را دنبال کردم ولی شرکت نکردم چون بعضی از دوستان با تعصب برخورد می کنن من این قضیه را به ماشین تشبیه می کنم یه نفر دوست داره فلان ماشین سوار بشه ما که نمی تونیم زورکی سلیقه خودمون را بهش تحمیل کنیم فقط درستش اینه که مزایا و معایبش را توضیح بدیم طر ف دوست داشت عوض کنه دوست نداشت همین را سوار بشه الان من می بینم دوستان یه بحثهایی را می کنن که تخصصی نیست و فقط بر اساس تعصبه مثلا می گن amd اور کلاک نمیشه یا بحث قدیمی و غیر اصولی داغ کردنش و یا اینکه میگن فلان محصوله intel گرونه به نظر من وظیفه ما اطلاع رسانی صحیح و بدور از هر گونه جانبداری باشه تا یه مصرف کننده بهترین انتخاب را داشته باشه در مورد اور کلاکamd دوستان دیدن که خوده من بدونه هیچ کولینگی 60% اتلون 3000 را اور کردم و یا athlon x2 3600 را 50% . در مورد سوختن هم هر کدوم از دوستان خواستن تا من ادرس یه isp را بدم که یه اتلون 900 داره که یه ساله سیستم را خا موش نکرده یا در مورد گرونی محصولات high end اینتل وقتی در حال حاظر بیشترین توان را تو این محصولات می بینیم خوب بعضی ها هستند که شرایط کارشون طوری هست که حاظر هستند چند برابر هم هزینه کنه تا کارش بهتر راه بیفته پس اگه دوستان موافق باشند ما کاره اطلاع رسانی با دلیل و مدرک و بدون تعصب و جانبداری داشته باشیم تا هم خودمون هم دیگران استفاده ببرند.
با تشکر

Bookmarks