بدون تعصب میگم E6420!!! (جدی بدون تعصب گفتم!!!)

من یه تجربه ای با پردازنده های AMD داشتم که کلا بیخیالشون میشم حالا خواستین تجربم رو میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شایان خان بدون تعصب میگی E6420 واقعا مشخصه بدون تعصب گفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه خواستی من حاضرم بنچ مارک هم از سایت های معتبر بگذارم !

یک چیزی که خیلی برای من جالبه صحبت های فروشنده هاست که شاید شما هم یکیش باشید :

ای ام دی زود میسوزه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا اینکه ای ام دی زیاد هنگ میکنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ای ام دی هر روز خرابه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اورکلاک نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یا مثلا یکسری می گویند زود سوخت این ها هزار و یک دلیل داره و در ضمن پردازنده های AMD K6 به دلیل کمبودن مقطع برای خنک شدن می سوخت که در سری های بعدی Sempron و Athlon درست شد اما باز هم Athlon XP ها یکم مشکل داشت که معمولا اون هم به دلیل استفاده بد مصرف کننده بود اما سمپرون و آتلون 64 بود که ای ام دی را AMD کرد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الان این پردازنده را تا 2.8 اورکلاک می کنم با فن استک که تازه فن اصل پردازنده هم نیست و ماله AMD IRan هست ! اما پردازنده قبلی من 1.7 Celeron بود به دلیل معماری آلومینیومی که داشت بعد از چند دقیقه دماش زیاد میشد و بازی هنگ میکرد و کند ایجاد میشد جالب تر اینجا بود که تا 2.0 هم اورکلاک نمیشد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خوش حال میشم با گفته های من تجربه ی خود را بگید که باید خیلی جالب باشه !

موفق باشید
سرباز صفر انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید