به به ...
می بینم که توی این یک روزی که ما نبودیم چشم ما رو دور دیدید ! (شوخی)
خب الان بحث چیه ؟ی
====
ه جا بحث در مورد سوکتها شده بود ، بد نیست دوستان عزیز ( مخصوصا شایان جان) بدونند که نسل بعدی سوکتهای AMD همان AM2+ خواهد بود و جالبتر اینه که بدونید پردازنده هایی که روی AM2 نصب میشن ، براحتی میتونند روی AM2+ هم بدون هیچ مشکلی نصب بشوند !
نه ، اینطور نخواهد بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil
AMD در کل دو تا سوکت جدید خواهد داشت :
1. سوکت AM2+ که در موردش بالا صحبت کردم و این روز هم اضافه میکنم که تمامی پردازنده های AM2+ روی
مینهای دارای سوکت AM2 کار خواهند کرد ( با این تفاوت که از HT 2.0 استفاده خواهند کرد)
2. سوکت AM3 که جالبتر تر (!) اینه که بدونید AM3 در روی مینهای AM2+ به راحتی کار خواهند کرد ، یعنی نیاز به ارتقاء مادربرد ندارید ( برای استفاده از CPU های جدید AM3)
در کل AMD برنامه های خوبی برای ارتقاء پردازنده هاش در نظر گرفته و همونطوری که توضیح دادم خیلی از طرحهای جدیدش رو با هم مچ کرده تا مصرف کنندگان با حداقل مشکل برای ارتقاء مواجه بشن
=====
من پلن دوم رو انتخاب میکنم ، البته مادربردش چیز جالبی نیست و قطعا یکی از P35های گیگا رو برمیدارمحالا شما بگو کدوم بهتره:
AMD X2 6000+ + MSI K9N SLI که میشه حدود 300 تومن (نه 250 تومن)
یا یه Asus P5K + Intel E2140 که اورکلاک شدش در حده 6000 هست با قیمت کمتر از 250 تومن؟؟؟

.gif)

Bookmarks