شایان جون دید جالبی بررسی نمی کنی ! بگم چرا ؟ چون من حاضرم تضمین کنم تا 7 سال آینده یک پردازنده Athlon 64 X2 6000+ با یک مادربورد ( اگه خازن هاش خراب نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) 100 تومانی می تواند به راحتی تمامی کار های مورد نیاز را جواب بدهد چراکه من با یک پردازنده Athlon 64 3200+ الان هیچ مشکلی ندارم چه برسه به پردازنده دو هسته ای 6000+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس اصلا بحث سوکت منتفی هست ! چراکه معمولا نیازی اصلا به تعویض نیست ! در ضمن سوکت AM2+ را بهت توصیه می کنم یک دور مشخصاتش را بخون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد اگه خواندی به نظرت باز هم همین میاد ؟!

آخه حرف منطقی نیست فقط طرفداری همین الان از بچه ها می خوام روی این دو تا سیستم یک نظر بدهند :

AMD Athlon 64 X2 6000+
مادربوردشم یک مادربورد MSI K9N SLI جمعا میشه : 250 هزار تومان !

حالا یک جمع از سیستم هم قیمت از اینتل :

Intel Core 2 E6420
مادربورد هم یک GigaByte GA-945P-S3(rev. 3.3 میشه 250 هزار تومان حدودا !

از نظر قیمت قدرت یک مقایسه بکن اصلا قابل قیاس نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

نظر بقیه بچه ها چیه ؟

موفق باشید
سرباز انجمنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آینده و برند های دیگه نظری ندارم اما معمولا این طور هم نیست من الان خودم از سوکت 939 استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم تا چندین سال آینده !

من با نظر شما مبنی بر اینکه تا چند سال آینده با 6000+ مشکلی ندارین موافقم تازه در حال حاضر شما با یک پردازنده 4400 X2 هم می تونید تا چندین سال بیمه باشید چه برسه به 6000 ایکس تو ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید