برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
این مادربورد فوق العاده ی Foxconn P9657AA-8KS2H این مادربورد قیمت حدود 110 دلار هست و قدرتی برابر و شاید هم بیشتر از مادربورد قدرتمند Giga Byte 965P-DQ6 داشته باشه که من در جا شکه شدم ... این مادربورد دارای خصوصیات بسیار عالی هست مثل :
1- دارای بودن چیپست اینتل P965 .
2- پشتیبانی از سری پردازنده های : Intel®Core™2Extreme, Core™2Duo, PentiumEE ,PentiumD ,Pentium4 ,CeleronD processors ,SocketT LGA775
3-دارای گذرگاه FSB : 1066/800/533 مگاهرتز .
4- این مادربورد توانایی پشتیبانی از حافظه های DDR2 با باس 800/633 را در اسلات و حداکثر 8 گیگابایت داره.
5- 5 تا پورت ساتا 2 و یکی هم IDE.
6- 7+1 کانال های صدا با کارت RealTek .
7- دارای 10 تا USB 2.0!!!
این مادربورد دارای یک اسلات PCI-E هم هست ...
جالب هست بدونید دارای خصوصیاتی هست که شما می تونید با یک بار بوت کردن سیستم دیگه بوتش نکنید و استفاده کنید مثلا دیگه این چک کردن رم و ... را اول کار نداشته باشید....
این هم عکسش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قیمتش هم گفتم بین : 100 تا 111 دلار هست ...

تفصیر :

باتوجه به دارا بدون تکنولوژی ها و خصوصیات این مادربورد و با توجه به قیمت کم این مادربورد نسبت به سایر محصولات شرکت های دیگر این مادربورد بسیار می تونه فروش خوبی بکنه توی دنیا که متاسفانه توی ایران اصلا خوب تبلیغ نمیشه براش ...
حالا با توجه به قدرت و داشتن حداقل 85 درصد کارایی مادربورد هایی مانند Asus P5W DH Deluxe که با قیمتی حدود 230 هزار تومن هست قطعا صرفه خرید با همین مادربورد هست ...

در پست بعد هم بنچ مارک های این مادربورد را میگذارم ...

امید داشتن اوقات خوش...
موفق باشید
شهریار:23::23:
مادر برد خيلي خوبيه اي كاش زودتر بعيم ميگفتي
راستي شهريار جون اين مادربرد هاس جديد چرا يدونه IDE داره