به نظر من مهم تر از اسم برند توی ایران باید گارانتی هر برندی رو توی ایران بررسی کرد چون توی ایران هیچ شرکت و برند مطرح خارجی شعبه نداره و همه دارای نمایندگی هستند به عنوان مثال آواژنگ نماینده گیگا بایت بقیه شرکت ها رو شاید حتی نشه نماینده رسمی هم در نظر گرفت امروز روی این برند هستند فردا شاید برند دیگه وارد کردن برای همین فکر می کنم به جای اینکه روی برند ها زوم کنیم بهتر روی گارانتی هر برند تحقیق بشه چون هر برندی خوب یا بد چیزی که ما با اون در گیر می شیم گارانتی و مدت زمان اون نوع برخورد مسئولین و غیره... باید مهم تر از برند باشه تشخیص خوب یا بد بودن برند رو بهتره به شرکتهای گارانتی کننده واگذار کنیم چون اونها برای منافع خودشون هم که شده سعی می کنند با در نظر گرفتن همه جوانب بهترین برند که می تونن وارد بازار کنند.
من توی پی سی دانلود که بودم یه تاپیک با همچین مضمونی زده بودم تا هر کسی تجربه خودش رو از گارانتی های مختلف بازار ایران قرار بده بدهی با میانگین گرفتن نظران مخالف و موافق هر گارانتی میشه فهمید کدوم گارنتی خدمات بهتری میده ما خدمات رو از گارانتی می گیریم نه شرکت صاحب برند .
در اخر هم به این نکته باید اشاره کنم که شاید یک شرکت گارانتی کننده نا مطمئن بتونه یه برند رو با تلیغات زیاد در کوتاه مدت مطرح کنه اما هیچ شرکت گارانتی کننده معتبری نمی تونه یه برند نا مطمئن رو برای چند سال گارانتی کنه اگر هم بکنه خودش ضرر خواهد کرد نه مشتری

Bookmarks