به نظر من و تجربه ای که در این مورد بدست اوردم پیشنهادات زیر و برات دارم:
1-کیس خودتو عوض کن و یه کیس خنک تر با فن های زیادتر مانند X3 یا X5 یا هر کیس با هر برند و فن های زیادتر بگیر و هزینه کن.
خوب اگر نمیخواهی هزینه کنی راه چیه؟
من کیست رو توی سایت گرین دیدم.میتونی ابتکاراتی داخل کیس انجام بدی و به درجه مطلوب برسی.
-یک فن سایز فن CPU(فکر کنم 8 سانتیمتره) بگیر و با هر ترفندی و با چسب سیلیکون در فاصله 8 تا 10 سانتیمتری چیپ اصلی مادر بردت که به اون هیت سینک ابی رنگ نصب شده (که روی اون نوشته ASUS)روبروی ان نصب کن طوری که باد رو مستقیما" به هیت سینک چیپ اصلی بزنه.
-یه فن 12 سانتیمتر رو دقیقا" جلوی توری هوای درب سمت راست با چسب سیلیکون طوری نصب کن که هوا رو از بیرون به تو بده و با د این فن به مادر برد بخوره در کنار فن قبلی.یعنی این دو فن در کف مادربرد با حدود 7 تا 10 سانتیمتر نصب میشه.
-اکر فنهات 4 سیم یا 3 سیم باشه میتونه به خود مادر برد نصب بشه و از طریقه برنامه AI_Suite_II قابل تنظیم خواهد بود.در غیراین صورت به پاور وصل کن.
-اگر فن پشت کیس هوا رو از بیرون به داخل میاره اونو باز کن و برعکس جا بزن تا هوای کیس رو از داخل به بیرون ببره
من با این کار ابتکاری دمای مادر برد رو از 45 به 30 الی 31 رسوندم.چارها ی هم نداشتم چون کیسم رو تازه خریده بودم و نمیخواستم هزینه بیشر بکنم.
در ضمن بعد از این کا رها اگر زمانی پول داشتی یه فن حرفه ای بگیر و CPU رو هم خنک تر کن
امیدوارم تونسته باشم مشکلت رو با حدود کمتر 10 هزارتومن حل کرده باشم .نتیجه رو هم برای دیگران گزارش کن.با 7 هزار تومن میتونی این دو فن رو تهیه کنی
دمای 45 برایمادر برد زیاده وبیشتر به حرارت چیپ اصلی مادر برد بر میگرده و باعث با لا رفتن دمای CPU هم میشه.ولی جهت اطلاع شما بگم دمای CPU تا 70 میتونه بالا بره ولی عقلانی نیست.
Bookmarks