سلام
من مادر برد ASUS P8P67 Pro(B3 با 4 گیگ رم Corsair 2000 DDR3 و کارت گرافیک 5570 و CPU intel 2400(3.1 دارم.
بعد از اسمبل کردن ونصب برنامه مادر برد که یه قسمت اون هم دمای مادر برد رو نشون میده به میزان حرارت بیش از حد مادر برد که تاثیر زیادی هم روی دمای CPU داره پی بردم.
بعد از 15 دقیقه فقط در حالت روشن و بدون استفاده (دمای اتاق 26)دمای مادربرد 40 و CPU به 57 و حتی یه دفعه به 60 رسید.
البته کیس من معمولیه.مدل Pars از شرکت ایرانی GREEN.
رفتم فن CPU رو تعویض کردم و یه فن حرفه ای گرفتم با هیت سینک بزرگ و فن 12 چهارسیمی و...pccooler hp-1216x
البته اگر به شرکت GREENبر نخوره متوجه شدم مقداری از افزایش دمای فضای کیس بابت اینه که فن 12 کیس که در پشت ان قرار داره هوا رو از بیرون به داخل میاره که با پشت و رو کردن فن وتغییر مسیر هوا از فضای داخل کیس به بیرون حدود چندین درجه حرارت مادربرد خنکتر شد.نمیدونم اونها اشتباه کردن و یا .....
بعد یه فن 12 هم روی درب سمت چپ نصب کردم که هوا رو از بیرون به داخل کیس میرسونه.
یه فن کوچکتر هم با چسب سیلیکون جلو همین فن12 گذاشتم که سرعت رسوندن هوارو به قسمت هیت سینک چیپ P67زیاد میکنه.البته چندین روز روی اینکه این فنها رو در کجا و چه موقعیتی و با چه زاویه ای نصب کنم کار کردم.
الان حرارت مادربرد و CPU در فضای خونه 26 درجه به این شرحه:
هنگام روشن شدن
مادربرد 27
CPU 38
بعد از 30 دقیقه:(با استفاده از فنهای کار گذاشته شده)
مادربرد 30 الی31
45الی 47 CPU
با اسوس تایوان هم تماس داشتم برام ایمیل کردن تا دمای 70 درجه برای CPUمشکلی نیست.
سرنون رو هم درد اوردم.سوال من اینه این درجه به نظر شما چطوره؟
مادر برد و CPU شما در چه حرارتیه؟
اطلاعاتی تکمیلی در این مورد دارین؟
از چه سیستمهایی برای کولینگ سیستم بصورت حرفه ای و آماتور استفاده کنیم؟
چه تاثیری حرارت زیاد عمر مادربرد و CPU داره؟
این بحث میتونه برای کسانی که سیستم رو خودشون جمع میکنن مفید باشه
Bookmarks