سلام خدمت دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام یک Review رو واستون ترجمه کنم که سایت Bit-Tech گذاشته !
به نظر خودم Review جالبی هست و ارزش ترجمه کردن به فارسی رو داره.
اگر غلط تایپی، اشتباه در ترجمه یا چنین مواردی از من دیدید، رو خودتون ببخشید.
========================
Intel Core i7-975 Extreme Edition
تولید کننده : Intel
قیمت در انگلستان : £775.30 (inc. VAT)
قیمت در امریکا : $1,024.99 (exc. Tax)
هر چه بیش تر کاری را تمرین کنید، بهتر آن را یاد می گیرید. و فرفی نمی کند زمانی که بخواهید یک پردازنده را بسازید!
بعد از چندین ماه، مشکلات کوچک و خطاهایی در منطق CPU ها آشکار می شود و سازندگان به دنبال چاره سازی می روند.
در بالای این طراحی های سطح پایین، شرکت های اصلی سازنده معمولا برای کارایی بیش تر، محصولاتی را عرضه می کنند که دارای فرکانس بالاتر CPU با ولتاژ کم تر باشد.
ترکیب تمام این بهبود های کوچکی که ایجاد می شود، یک چیز جدید است : قابلیت اورکلاک بیش تر Stepping یک CPU
برای Intel’s Core i7 نتیجه نهایی پردازنده ای جدید با Stepping D0 است.که در عرضه چند ماه پیش بهتر از Xeon W5580 (aka, Nehalem EP) ظاهر شده است.
و اکنون راه خود را به درون کامپیوتر های Desktop باز کرده است.
در فرکانس 3.3GHZ پردازنده975EE زیاد از پردازنده قدیمی 3.2GHz 965 EE سریع تر نیست !
بیش ترین سرعت رو می توان به اضافه کردن multiplier به دست آورد (25X به جای 24X ) که تغییری در سرعت QPI هم مشاهده نمی شود.
975EE به عنوان یک Stepping جدید دارای یک طراحی جدید نیست. فقط دارای پیکره بندی صحیح تر Cache است :
4x 64KB of Level 1, 4 x 256KB Level 2 and 8MB of shared Level 3.
از تفاوت های قابل ملاحظه بین دو ورژن Core i7 Extreme Editions در مصرف برق آن ها است.
بر اساس اظهار نظر های Intel ، پردازنده 965ٍٍEE دارای VID Range بین 0.8V and 1.375V است.اما چیزی که ما در تراشه که تست کردم، مشاهده کردیم VIDs بین 1.3V بود !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سمت چپ نمایی از پردازنده Core i7-975 Extreme Edition که شبیه دیگر پردازنده های Core i7 است !
سمت راست، نمایی از مادربورد Asus P6T Deluxeکه ما برای تست Core i7 استفاده کردیم.
برای بزرگ شدن عکس ها، بر روی آن ها کلیک کنید!
در این مقایسه، 975EE که تست کردیم تنها دارای VID 1.255V بود ، اگر چه Intel یک VID یکسان (ثابت) برای 975EE منتشر کرده بود . same VID spread -
VID پایین تر پردازنده ای که ما تست کردیم نشان داد که چرا در تست ما PC برق کم تری را مصرف کرد در مقایسه با هنگامی که 965EE نصب شده بود.
با این دو CPU در یک سرعت یکسان، هنگام Load پردازنده 975EE 245W و 965EE 257W مصرف داشت.
در این باره شما می توانید قسمت مصرف برق ( Power Consumption ) این مقاله را بخوانید .
VID کم تر خبر بسیار خوبی برای OverClocker ها بودکه به آن ها اجازه می دهد به اورکلاک های بزرگ تری با دادن ولتاژ بیش تر دست پیدا کنند.
اما ما این کار را بعدا انجام داده ایم - Overclocking and Wprime
ما در نموداری های خود AMD Phenom II X4 955 Black Edition که پرسرعت ترین پردازنده AMD است را خواهیم داشت. هر چند که شما به یاد دارید که 955 BE با قیمت £195 یک رقیب مستقیم نبود چه برسد به Intel CPU های گران تر !
پایان قسمت اول بررسی از 13 قسمت !
شاید ادامه داشته باشد..

Bookmarks