پاسخ: بازگشت به قدرت AMD با ZEN
نقل قول:
اطلاعات Raven Ridge (همان APU از سری رایزن) :
- بعد از سپتامبر عرضه خواهند شد (مهر ماه به بعد)
- قیمت مابین 120 تا 240 دلار خواهد بود (رقیب آی3 و آی5)
- قدرت پردازشی حدود رایزن 1400ایکس خواهد داشت (همانند آی5 های 7600کی)
- قدرت پردازشی گرافیک داخلی حدود 1200 گیگافلوپس خواهد بود (حدودا عین کارت گرافیک GTX 750Ti )
- بر روی تمام مادر بورد های AM4 که خروجی تصویر داشته باشند، قابل استفاده خواهد بود. (تا جاییکه من دیدم،اکثرا دارن)
یه نکته یادم رفت بگم:
همه ی APU ها، زیر 4 هسته هستند و 8 رشته پردازشی.یعنی APU مثلا 6 هسته 12 رشته یا 8 هسته 16رشته ای از رایزن نداریم.
منبع تمام صحبت هام،چکیده ای از تاپیک های
WCCFTECH.com هست.
واسه گیم یه 4 هسته با 8 ترود کافیه به نظر من فر کانسشم اگه بشه اورکلاکشون کرد گزاشت روی 4.5 عالی میشه داداچ اشتباه نزدی GTX 750 [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
همچین چیزیو اگه با قیمت 500 ِ 600 تومن ایران بشه خرید واسه ما که خیلی خوب میشه
واگه قابلیت اینو داشته باشن که با کارت گرافیک مچ بشن و هردو باهم کار کنن (Cf) عالی عالی میشه
من فکر کنم تازگیا سری Rx 500 اومده پاین ترین مودلش اسمشو یادم رفته با اینا کراس فایر میشن [emoji54] [emoji54] [emoji54] [emoji54]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
نقل قول:
واسه گیم یه 4 هسته با 8 ترود کافیه به نظر من فر کانسشم اگه بشه اورکلاکشون کرد گزاشت روی 4.5 عالی میشه داداچ اشتباه نزدی GTX 750 [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
همچین چیزیو اگه با قیمت 500 ِ 600 تومن ایران بشه خرید واسه ما که خیلی خوب میشه
واگه قابلیت اینو داشته باشن که با کارت گرافیک مچ بشن و هردو باهم کار کنن (Cf) عالی عالی میشه
من فکر کنم تازگیا سری Rx 500 اومده پاین ترین مودلش اسمشو یادم رفته با اینا کراس فایر میشن [emoji54] [emoji54] [emoji54] [emoji54]
خیلی ها گفتن 1500 گیگافلوپس که بیشتر هم هست.
احتمالا بالاترین سری Apuـهای رایزن قیمتش حدود 850 تومن باشه، مهر یا آبان ماه.
با کارت های رادئون کراس فایر میشن بله این رو از قبل اشاره کرده بودن.
مدل RX550 ارزش نداره در کنار Apu رایزن بخری چون پولت هدر میره،حدودا مثل هم هستن گرافیکاشون. کراس شدنشون شاید جالب باشه ولی خرید Rx560 به مراتب بسیار عاقلانه تره.
Vega هم که آذر ماه فکر می کنم بیاد. قدرت در حدود GTX 1080Ti و قیمتش در حد 2میلیون تومن بایستی باشه. تقریبا وقتی برسه، GTX 1080Ti هم قیمتش میشه. هردو حدودا 12ترافلوپس قدرت دارن،وگا یکمی بیشتر.
وُلتا هم که سال بعد انشالله :lol:
نقل قول:
خیلی ها گفتن 1500 گیگافلوپس که بیشتر هم هست.
احتمالا بالاترین سری Apuـهای رایزن قیمتش حدود 850 تومن باشه، مهر یا آبان ماه.
با کارت های رادئون کراس فایر میشن بله این رو از قبل اشاره کرده بودن.
مدل RX550 ارزش نداره در کنار Apu رایزن بخری چون پولت هدر میره،حدودا مثل هم هستن گرافیکاشون. کراس شدنشون شاید جالب باشه ولی خرید Rx560 به مراتب بسیار عاقلانه تره.
Vega هم که آذر ماه فکر می کنم بیاد. قدرت در حدود GTX 1080Ti و قیمتش در حد 2میلیون تومن بایستی باشه. تقریبا وقتی برسه، GTX 1080Ti هم قیمتش میشه. هردو حدودا 12ترافلوپس قدرت دارن،وگا یکمی بیشتر.
وُلتا هم که سال بعد انشالله [emoji38]
دروسته باید اول بنچمارکاشو کنار هم ببینیم بعد خرید
من یه A6 6400K دارم با یه Hd 6570
وقتی Apu هم اضافه میشه به گرافیک نزدیک 30% .. 25% قدرتش اضافه میشه
1 :تعداد فایل پیوست
id Software Talks AMD Ryzen, Hints at Heavily Optimized New Game Engine
انجین های بازی جدید شرکت id software برای پردازنده رایزن بهینه خواهد شد. همانطور که میدونید این شرکت خالق بازی های مثل DOOM و Quake میباشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
id Software Talks AMD Ryzen, Hints at Heavily Optimized New Game Engine
انجین های بازی جدید شرکت id software برای پردازنده رایزن بهینه خواهد شد. همانطور که میدونید این شرکت خالق بازی های مثل DOOM و Quake میباشد .
پرچم AMD بالاست
هوشمندانه انتخاب کنید !
پردازنده قدرتمند AMD Ryze 1700X یکی از بهترین انتخاب ها برای سیستم های رندرینگ میباشد . خیلی از فروشندگان از ترکیب این پردازنده و کارت گرافیک های geforce 1080-1060 برای سیستم های رندرینگ پیشنهادی استفاده میکنند .
این پردازنده ها با قیمت مناسب انتخابی هوشمندانه و جایگزین پردازنده های و در کل پلتفرم گران قیمت اینتل شده اند .
سلام
مادربردهای بقیه ی شرکت ها مثل گیگابایت کی میرسن؟
چیپست سری A320 کی میرسه؟
رایزن 5 کی میان؟
چرا محدود وارد شد و اونم توی چند فروشگاه سریع تموم شد؟!
------------------
قیمت مادربردای ایسوزش که تا حالا وارد شد ، خیلی گرونتر از قیمت جهانی هه . مثلا قیمت PRIME B350M-A که 90 دلاره با هزینه گمرک و فلان و فلان هم حساب کنه به هیچ عنوان از 380 نباید تجاوز کنه ! . نمیدونم بازم واسه AMD بودن مادربرد هست یا وارد کنندگان ایسوز این جوری ان؟! الان مادربرد GIGABYTE H170-Gaming قیمتش 107 دلاره که قیمت واقعی اش حدودا 400 تومن میشه و 50 تومن اضافه تر داره توی بازار فروش میره در صورتی که اون مدل ایسوز ، تقریبا 90 هزار تومن بیشتر داره فروش میره اونم توی اون رنج قیمت پایین تر از این مادربرد! انصاف شون کجا هست ، خدا میدونه
همیشه آواژنگ هم دیر و هم با تنوع بسیار پایین محصولات گیگابایت رو (نسبت به ایسوز) وارد میکنه . پس کی میخواد وارد کنه؟!
نقل قول:
سلام
مادربردهای بقیه ی شرکت ها مثل گیگابایت کی میرسن؟
چیپست سری A320 کی میرسه؟
رایزن 5 کی میان؟
چرا محدود وارد شد و اونم توی چند فروشگاه سریع تموم شد؟!
قیمت مادربردای ایسوزش که تا حالا وارد شد ، خیلی گرونتر از قیمت جهانی هه . مثلا قیمت PRIME B350M-A که 90 دلاره با هزینه گمرک و فلان و فلان هم حساب کنه به هیچ عنوان از 380 نباید تجاوز کنه !
همیشه آواژنگ هم دیر و هم با تنوع بسیار پایین محصولات گیگابایت رو (نسبت به ایسوز) وارد میکنه
بقیه مادربردها هم به زودی حداکثر این ماه وارد میشوند . در مورد قیمت درباره مادربردها و سایر قطعات با تبدیل قیمت دلاری به تومن قیمت در نمیاد
هزینه حمل نقل و مبلغ گمرکی (فقط میتونم بگم کم نیست )و مبلغی که شرکت گارانتی کننده مجبوره اضافه کنه
شرکت گارانتی کننده در ایران هم هزینه دارند . سجاد جان همه این ها باید حساب بشه .
نقل قول:
بقیه مادربردها هم به زودی حداکثر این ماه وارد میشوند . در مورد قیمت درباره مادربردها و سایر قطعات با تبدیل قیمت دلاری به تومن قیمت در نمیاد
هزینه حمل نقل و مبلغ گمرکی (فقط میتونم بگم کم نیست )و مبلغی که شرکت گارانتی کننده مجبوره اضافه کنه
شرکت گارانتی کننده در ایران هم هزینه دارند . سجاد جان همه این ها باید حساب بشه .
سلام
ممنون
میدونم استاد امید
توی ویرایش پست بالا ، مثلا دو مادربرد رو از ایسوز و گیگابایت مثال زدم.
دیگه به AMD یا اینتل بودن اش ربطی نداره که . به قیمت اش ربط داره
خوب قیمت یکی ، 90 دلار و یکی دیگه 107 دلاره ولی با اختلاف قیمت نه چندان معقول دارن فروخته میشه . اگه گمرگ و حمل و نقل و ... هست ، برای هر دو هست . دیگه اختلاف قیمت هر دو باید با هم رعایت بشه دیگه؟!
یعنی این دو حداقل باید 64 تومن اختلاف قیمت داشته باشن در صورتی که 28 تومن اختلاف دارن!
نقل قول:
سلام
ممنون
میدونم استاد امید
توی ویرایش پست بالا ، مثلا دو مادربرد رو از ایسوز و گیگابایت مثال زدم.
دیگه به AMD یا اینتل بودن اش ربطی نداره که . به قیمت اش ربط داره
خوب قیمت یکی ، 90 دلار و یکی دیگه 107 دلاره ولی با اختلاف قیمت نه چندان معقول دارن فروخته میشه . اگه گمرگ و حمل و نقل و ... هست ، برای هر دو هست . دیگه اختلاف قیمت هر دو باید با هم رعایت بشه دیگه؟!
یعنی این دو حداقل باید 64 تومن اختلاف قیمت داشته باشن در صورتی که 28 تومن اختلاف دارن!
کلا مواردی که میدونستم . در رابطه پکیج قیمت گذاری این ها هست . خیلی نمیشه به این شرکت ها خرده گرفت
وقتی پردازنده اینتل بدون گارانتی به شدت بالاتر فروخته میشه . تازه هیچ پشتیبانی هم نداره . مخصوصا سری جدیدش که مشکل خرابیش تصاعدی بالاتر رفته
اون وارد کننده حتی هزینه های این شرکت ها هم نداره