میگم استاد امید ، رم پیشنهادیت (که در بازار موجود باشه) برای رایزن برای کارای گرافیکی چیه؟ مادربرد هم ASUS PRIME B350-PLUS AM4
Printable View
میگم استاد امید ، رم پیشنهادیت (که در بازار موجود باشه) برای رایزن برای کارای گرافیکی چیه؟ مادربرد هم ASUS PRIME B350-PLUS AM4
مادربرد به نظرم عجله نکن . به زودی مادبرد های گیگابایت و msi هم موجود میشوند . در مورد msi تعداد بردها بیشتر و در نتیجه حق انتخاب بیشتری داری .نقل قول:
رم نظرم این هست
Kingston HyperX FURY 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4
میدونم صبر کنم انتخاب بهتری هست ولی برای کس دیگه ای ههنقل قول:
این رم خیلی خوبی هست و در بازار هم موجود اما فراموش کردم بگم رم 8 گیگ مد نظرمه (تک ماژول 8 یا دو ماژول 4 گیگ ولی بهتره یک ماژول 8 باشه) . 16 گرون درمیاد
ممنون
Kingston Value 8GB 2400Mhz CL15 DDR4نقل قول:
نقل قول:
ممنون
3200 بهتر نیست؟ آخه طبق آمار میگن هر چی فرکانس توی پردازنده های رایزن بالاتر باشه ، عملکردش بهتره
Geil Evo Potenza 8GB 4GBx2 3000Mhz CL16 DDR4نقل قول:
بررسی کیت دو کاناله شرکت g.skill که برای پلتفرم AMD AM4 طراحی شده است :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ثبت یکی از بهترین رکوردها توسط یکی از یوزرها با 1800x
AMD Ryzen 5 1500X – Overclocking to 4.2GHz
اورکلاک Ryzen 5 1500x تا 4.2 گیگاهرتز در بررسی سایت Legitreview
سلام
میگم این رایزن که میگید انقدر خوبه و ارزون تو رنج قیمت 300 تومان سی پی یو خوب داره؟
اینتل که با بیشتر از 400 تومان تازه میشه Core i3 خرید خواستم بدونم مثلاً با پلتفرم رایزن تو این رنج قیمت چطوریه؟ که اگه خوب بود کلاً رو بیارم به AMD.
شاید یادتون رفته باشه اما سال 89 - 90 میشد با 300 تومن Core i7 گرفت یادمه خودم یه Core i7 930 گرفتم 350 تومان از نسل Nehalem بود و 4 هسته و 8 ترد داشت ولی حیف که بلانسبت خر شدم فروختمش :1. (35):
قیمتش رو ببینید اینتل به دلار زده 305 دلار:
اما اون موقع سال 89 - 90 دلار بود زیر هزار تومن و دلار 800 تومانی هم داشتیم و 305 دلار تازه با کلی دلال بازی و اینا شده بود 350 تومان واقعاً فقط میشه گفت صد حیف و صد حیف اگه اون موقع عقل افتصادی داشتم الان برای خودم کسی شده بودم :1. (28):کد:https://ark.intel.com/products/41447/Intel-Core-i7-930-Processor-8M-Cache-2_80-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI