پاسخ: بازگشت به قدرت AMD با ZEN
نقل قول:
زمان انتشارش کی هست؟ سال نو میلادی میاد؟ مشتاق شدم همین الان واسه AMD
بردها هم احتمالا آماده است . چون شرکت ها سازنده برد هم پردازنده و هم مادربرد سمپل را به تسترهاشون رسوندن . اواخر بهمن یا نیمه اول اسفند موجود میشن . امیدوارم وارد کننده های دیگه به جز وارد کننده فعلی محصولات AMD هم وارد کنند . همچنین قیمت دلار هم معقول بشه .
نقل قول:
بردها هم احتمالا آماده است . چون شرکت ها سازنده برد هم پردازنده و هم مادربرد سمپل را به تسترهاشون رسوندن . اواخر بهمن یا نیمه اول اسفند موجود میشن . امیدوارم وارد کننده های دیگه به جز وارد کننده فعلی محصولات AMD هم وارد کنند . همچنین قیمت دلار هم معقول بشه .
انشاالله که همینطور بشه.
یه سوال دیگه: این سری مدل های دوهسته ای شروع میشن یا 4 ؟
من خودم اینتل دارم ولی دوست دارم ای ام دی کل اینتل رو بزنه قیمتای اینتل درست شه .البته گرافیک مجتمعاش که اینتلو میخوره
نقل قول:
انشاالله که همینطور بشه.
یه سوال دیگه: این سری مدل های دوهسته ای شروع میشن یا 4 ؟
اینها دقیقا مثل اینتل رشته پردازشی خواهند داشت . اطلاعات دقیق تری هم در اومد اینجا مینویسم .
انشاالله زودتر این ژردازنده ها موجود بشن و اینتل دچار یک سر در گمی وحشتناک بشه چون رقابت بین این دو شرکت از اونجایی که یکی از این دو AMD با قیمت های پایین شروع می کنه می تونه قیمت های اینتل رو هم سر وسامون بده و مفید باشه برای کسایی مثل من که همیشه گیر قیمت و بودجه ان.
با تشکر.
1 :تعداد فایل پیوست
TRENDING NOW: AMD'S NEW ZEN-BASED $499 CPU BEATS INTEL'S $999 CPU Home News CPU, APU & Chipsets AMD's new Zen-based $499 CPU beats Intel's $999 CPU
پردازنده 499 دلاری AMD ZEN پردازنده های 999 دلاری اینتل را شکست میدهند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حدود 14 روز تا آتش بازی AMD باقی مونده است . دوستان برای تماشای این واقعه خوشایند در لینک زیر ثبت نام کنید .
:Love-ssa~! (1):
قطعا واقعه هیجان انگیزی خواهد بود
هم برای طرفداران اینتل هم amd :great:
نقل قول:
قطعا واقعه هیجان انگیزی خواهد بود
هم برای طرفداران اینتل هم amd :great:
البته حرفت درسته . چون هر چقدر این پردازنده قویتر بشه . اینتل هم باید کاهش قیمت بده . از دید من که اواسط دهه 70 شمسی با پردازنده های AMD کار میکنم . سال 2017 را میشه سال برگشت باشکوه AMD میشه نامید .