سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده اینتل داری و چند ساله با این پردازنده پیشرفت کردی ولی به قول معروف نمک خوردی نمکدان شکستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من خودم به احتمال زیاد اگه نسل 4 رایزن ببینم بهتره اونو می خرم چون چند ساله سیستم نخریدم و الان سیستم لازم هستم و این مطالبی که میگم کلیه چون هیچکدوم شرکت پدرم نیستن که طرفداری از اونها بخواد سودی برام داشته باشه یا فروشنده نیستم که بخوام سیستمم رو بفروشم یا مسئول فلان شرکت نیستم که بخوام تبلبغات شرکتی که توش کار می کنم رو بکنم و یکبار عاشق گیگابایت باشم و یکبار ام اس آی. من صرفا بدون تعصب صحبت می کنم.
1) هیچ وقت کسی نمی تونه ماشین کلاس A رو با ماشین کلا C حتی از یک شرکت مقایسه کنه چه برسه از دو شرکت مختلف. هرچند توی بازار هر دو موجود باشند.
بنابراین پردازنده 14 نانومتری رو اصلا نمی شه با پردازنده 7 نانومتری مقایسه کرد. هر وقت پردازنده های 7 نانومتری اینتل اومدن شما بدون توجه به قیمت، بین دو پردازنده 7 نانومتری از دو شرکت که تقریبا مشابه هستن مقایسه انجام بده و بعد می بینی که AMD نمی تونه چیزی فراتر از اینتل ارائه بده.
2) من فن بوی نیستم ولی چیزی که بهتره طبیعتا بهتره و شکی در این نیست. وقتی پردازنده اینتل حداقل 10 سال در صدر پردازنده های دنیا بوده پس اگه کسی علاقه داره این فن بوی بودنش رو نشون نمیده بلکه فهمش رو نشون میده
3) درباره مقایسه اینو بگم که پردازنده i7-10700 که 14 نانومتریه با فرکانس حافظه پایین تر و همچنین کش پایین تر تونسته پردازنده Ryzen 3700X رو شکست بده.
اگه به قول سجاد خطی فرکانس 10700 بیشتره باید بگم که این دیگه مقصر اینتل نیست. AMD هم اگه می تونست فرکانسش رو بیشتر می کرد چه کسی جلوشو گرفته بود.
البته فرکانس پایه 10700 روی 2.9 و فرکانس 3700X روی 3.4 گیگاهرتزه ولی با این حال در همه موارد تونسته 3700X رو شکست بده. باز اینکه فرکانس همه هسته ها میره روی فلان قدر باز تفصیر اینتل نیست.
در سایت زیر شما می بینی 3700X نه در گیم و نه در Desktop و نه در پردازش چند هسته ای نتونسته به 10700 برسه با اینکه فکر می کنم از قابلیت اورکلاک 3700X هم استفاده کردن.
4) فرکانس 10700 بین 95 تا 125 واته در مقابل 65 وات 3700X که وات بالایی نیست. مثلا وقتی AMD کارت های گرافیک با وات مصرفی بسیار زیاد نسبت به NVIDIA تولید می کرد کسی از طرفداران AMD اومدن بگن چرا؟ تازه حمایت هم می کردن. حالا اونجا اختلاف بالای 150 وات بود ولی اینجا اختلاف در 65 واته اون هم در پردازش های سنگین نه در کارهای عادی.
5) مهمترین نکته: در این 10 سالی که اینتل تنها تولید کننده حرفه ای سی پی یو بوده و یا لااقل از وقتی که پردازنده های قدرتمندش رو تولید کرد تمامی پیشرفت هایی که در جهان صورت گرفته و به سی پی یو ربط داشته همه ما مدیون اینتل هستیم.
تمامی نرم افزارهای مهم جهان مثل نرم افزارهای شرکت Autodesk با پردازنده های حرفه ای اینتل بودن که کار می کردن. بنابراین تمامی ساختمان ها، پل ها، سدها، راه ها، قطعات نظامی، قطعات الکترونیکی و کلا هر چیزی که توسط این نرم افزارها تولید شده مدیون اینتله و در نتیجه پیشرفت کل جهان در خیلی از جنبه ها حتی پزشکی مدیون اینتله.
این پردازنده های شرکت اینتل بودن که باعث شدن ما الان چنین جهان پیشرفته و مدرنی داشته باشیم. حتی پل طبیعت و برج میلاد تهران با پردازنده های اینتل، رندر شدن و پروژه هاشون پیش رفته. (البته می دونم کارت گرافیک هم نقش داشته و حتی قطعات دیگه ولی به طور کلی دارم میگم)
تمامی ساختمان های پیشرفته جهان چه تجاری و چه غیر تجاری و تمامی شهرسازی ها به خاطر اینتل بوده.
حالا که اینتل به وسیله پردازنده هاش جهانی مدرن از همه لحاظ به ما ارائه کرده تازه AMD تونسته بعد سال ها دوباره وارد این عرصه بشه ولی مهم این هست که کار اصلی توسط اینتل انجام شده.
این استراتژی که گفتم فقط استراتژی شرکت اینتل نبوده بلکه استراتژی آمریکاست که می دونن دو شرکت اگه رقابت کنن هر دو قوی تر میشن و در اثر این رقابت هم پیشرفت بهتری صورت می گیره و هم قیمت ها برای مشتریان ارزون تر می شه. اصلا نظام سرمایه داری به همین صورته که قیمت رو بازار تعیین می کنه.
پس در کل اینتل کارهایی کرده و چیزهایی داشته که AMD نتونسته انجام بده و نداشته و حالا که تمامی معماها حل شده و تمامی تکنولوژی ها پیشرفت کردن و تمامی نرم افزارها به اوج خودشون رسیدن AMD تازه وارد گود شده.
پس AMD نمی تونه چیز بیشتری از اینتل به ما بده مگه اینکه بخواد برای گرفتن بازار پردازنده هایی با قیمت پایین تر و یکسری مشخصات بالاتر به ما بده که دیدیم که با مشخصات بالاتر باز هم نمی تونه فاصله زیادی با اینتل بگیره و قیمت هم که خدا رو شکر توی ایران از اینتل گرون تره و حداقل این کار AMD هم به کار ما نیومد.

Bookmarks