سلام مجدد
این حرف من فقط نیست .خیلی از افرادی که چه در ایران و چه در خارج از کشور در سخت افزار فعالیت میکنند پردازنده های نسل دهم اینتل رو فاقد ارزش خرید میدونند .
همیشه یک فاکتور مهم رو نباید غافل شد قیمت در مقابل کارایی ارزش خرید رو تعیین میکند .
با این توان مصرفی و لیتوگرافی 14 نانو و همچنین عمر کم این سوکت 1200 و اضافه نشدن قابلیت خاصی به نظر من این پردازنده ها ارزش خرید کمی دارند . تو همه بنچمارک ها هم پیروز میدان نیستند . یکسری رو ضمیمه کردم.

البته این رو بگم اینتل خیلی تلاش میکنه با قدرتی که روی مطبوعات داره ارزش خرید این سری را بالا ببرد ولی متاسفانه اینطوری نیست .
AMD سوکت AM4 را از سال 2016 تا 2020 پشتیبانی کرد . این یعنی حمایت از مصرف کننده چیزی هنوز اینتل برای مشتری این حق را قائل نیست .
پس اگه اینجوری باشه من 100درصد رایزن Ryzen 7 4800X رو باید بخرم ولی اگه خیلی گرون در بیاد مجبورم Ryzen 5 4600X بخرم که چاره ای نیست.

شما در سایتی از مشخصات این سی پی یو ها دیدی چیزی بنویسن که ببینیم چقدر با نسل 3 رایزن و نسل 10 اینتل تفاوت دارن.

چون من گیمر نیستم به نظر شما در بدترین حالت Ryzen 5 4600X و GT 1030 می تونه گزینه مناسبی باشه مثلا با یک مادربرد B550 ام اس آی با گارنتی معتبر گرین. که البته هنوز تاپیک این مادربردها رو نخوندم ببینم چه ویژگیهایی داره. مثلا خنک کننده برای اس اس دی های با سرعت 5 هزار یا بیشتر داره یا باید بریم روی مادربردهای X570 که خیلی گرون هستن.