استاد امید البته اگه من یک سیستم بخرم دیگه تا 5 سال بهش دست نمی زنم و سعی می کنم مثلا اگه الان نیازم 4 هسته ایه به فرض 6 هسته ای بخرم. همچنین چون اورکلاک نمی کنم مادربرد اقتصادی هم ممکنه بخرم چه اینتل و چه AMD. فکر می کنم خیلی ها همینطوری باشن. قبلا هم شما گفتین که سوکت 1200 دو نسل و نسل 4 رایزن 3 نسل رو پشتبانی می کنن و زیاد تفاوتی ندارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پردازنده اینتل نوشته Configurable TDP-down حدودا 95 وات و TDP تقریبا 125 وات.
برای 3700X نوشته Default TDP حدود 65 وات. در بدترین حالت فقط 60 وات فرقشونه. برای همین متوجه نشدم دقیقا اون 200 تا 240 وات رو چطوری محاسبه کردید.
فقط دقت کنید فرکانس پایه و فرکانس بوست و همچنین گرافیک مجتمع اینتل خیلی مهم هستن. اگه کسی بخواد 3700X بخره اتوماتیک نیاز به گرافیک در حد گرافیک مجتمع اینتل هم داره که هم هزینه بالا میره و هم وات مصرفی.
می دوین استاد امید چیه من می خوام از این حالت تعصب دست بردارم چون به محض اینکه نسل 10 اینتل و نسل 4 رابزن به طور کامل وارد بازار بشن و قیمت ها معقول باشه یکی از این دو تا رو باید بخرم و به همین خاطر دوست دارم بیشتر درباره مزیت های هر کدوم بدونم.
الان مهمترین برتری نسل 4 رایزن همون داشتن گذرگاه PCIE 4.0 هستش که واقعا نمی دونم مثلا اس اس دی با سرعت 5 هزار واقعا تفاوتی با اس اس دی سرعت 2500 داره روی انواع نرم افزارها.
خلاصه دنبال این هستم که بتونم مقایسه درست و بدون تعصب روی این دو تا نسل داشته باشم تا بهترین انتخاب رو داشته باشم.
همچنین مهمترین سوال که تا حالا توی سایت شهر سخت افزار بهش پرداخته نشده تفاوت معماری نسل 10 اینتل با نسل 4 رابزنه که از نظر محاسباتی اینا چطوری عمل می کنن و کدوم توی بخش های مختلف برتری دارن مثل رندر کردن، فشرده سازی و امثال این. کاری به 14 و 7 نانومتری اون ندارم اون معماری اصلی برام مهمه که کسی فعلا پاسخی نداره. چون در آمریکا قانون کپی رایت وجود داره فکر نکنم اینا بتونن معماری اصلی همدیگه رو کپی کنن و حتما تفاوت های اساسی در بخش محایاتشون وجود داره. کاش برای این هم مطلب میذاشتید.
شما مطمئن باش اگه رایزن برتر باشه من رایزن می خرم. مثل قبلا که فقط می گفتم گیگابایت ولی الان می بینم MSI توی مادربرد داره کولاک می کنه. دیگه از اون حالت فن بازی در اومدم

Bookmarks