برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میانگین بعضی از درآمد ها در آمریکا (ماهیانه)
میانگین در آمد یک معلم: 5000 هزار دلار آمریکا
در بعضی از ایالت ها از 3000 دلار شروع می شه
میانگین درآمد یک برنامه نویس: 5000 دلار آمریکا
میانگین درآمد یک مهندس: 6000 هزار دلار آمریکا
میانگین درآمد یک دندان پزشک: 8000 هزار دلار آمریکا
خوب اگه مثلا یک برنامه نویس که نیاز مبرم به سی پی یو داره به راحتی می تونه مثلا یک پردازنده 500 دلاری رو تو اون ماه بخره اما کسی که در ایران با اضافه کاری 2 میلیون می گیره کل حقوقش رو باید بده تا یک سی پی یو بگیره اون هم سه برابر قیمت جهانی. یعنی اون قیمتی که تو آمریکا مشخص می کنن بهش اعتراض می شه اما ما باید سه برابر هم بیشتر پول بدیم و ساکت باشیم
از مقایسه های درآمد ها می شه عدالت رو بین افراد حقوق بگیر در آمریکا دید. البته به قول شما اون عده که بیکار هستن و زیر خط فقز هستن مثل خیلی از ما حسابشون جداست.
جدا از همه این ها ما در اینجا ریالی حقوق می گیریم اما اجناس رو باید به قیمت دلار بخریم حتی اجناسی که در داخل خودمون تولید می کنیم.
آقا سجاد یک چیزی رو دوست دارم بدونی که من هرگز خون شهدامون رو برای یک سی پی یو یا چیزی دیگه ای پایمال نمی کنم و با همین چیزهایی که دارم سر می کنم اما اینا چیزهایی هست که حقیقت داره.
متاسفانه مدیریت کشور مدت هاست دست نااهلان افتاده که قبلا هم پیش بینی شده بود و ضعف مدیریت و ضعف نظارت این بلا رو سر ما آورده. از تحریم ها و خسارت های جنگ تحمیلی صحبتی نمی کنم چون واضحه چه بلایی سر ما آورده ولی الان با ثروتی که تو کشور هست نباید اوضاع اینجوری باشه
به هر صورت بیشتر از این وارد بحث نمی شم چون عصبانی می شی جواب سوالات برنامه نویسی رو نمیدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks