وقتی از نظر قیمت کمتر از این باشه . باز هم نمیشه مقایسه کرد . شاید عده ای باشن بیشتر هزینه کنند . پردازنده با هسته کمتر و کارایی کمتر بگیرند .
پس مقایسه درسته .چون پردازنده AMD بسیار خوش قیمت تر از پردازنده مقایسه شده است .
من این قسمت رو صحیح نمی دونم:

AMD همچنین با انتشار یک ویدیو و با استفاده از بنچمارک Cinebench R15 نشان داد که این پردازنده‌های جدید قادر هستند با جدیدترین محصولات معرفی شده از سوی اینتل رقابت داشته باشند. براساس این ویدیو، پردازنده‌ Threadripper 1920X توانسته است در بخش چند رشته‌ای از این بنچمارک امتیاز 2431 را بدست بیاورد. این در حالی است که پردازنده 1000 دلاری و 10 هسته‌ای Core i9-7900X در این بخش امتیاز 2167 را بدست آورده است. در بخش دیگری از این ویدیو می‌توان مشاهده کرد که تراشه Threadripper 1950X نیز توانسته است در این بخش‌ با کسب امتیاز 3062 هردودی این پردازنده‌ها را جای بگذارد. نتایج کلی بدست آمده از بنچمارک Cinebench R15 نشان می‌دهد که این پردازنده‌های جدید AMD با فاصله، از بسیاری از محصولات موجود در بازار قدرتمندتر هستند.

با قسمت زیر موافق هستم و این کار AMD رو تحسین می کنم چون داره به اینتل، مشتری مداری و روش درست قیمت گذاری رو یاد میده

یکی از جنبه‌های رقابتی مهم پردازنده‌های رایزن با پردازنده‌های تولید شده توسط اینتل، قیمت تمام شده این محصولات است.

یه نکته ای هم که کمتر کسی بهش توجه می کنه این هست که AMD و Intel دو لبه قیچی هستن که بدون وجود هم کارایی لازم رو ندارن برای نظام سلطه