mohammad- (14-08-16), Rezasam1 (19-08-16), SajjadKhati (14-08-16), salpc (15-08-16)
خواهش میکنم . بله این دستیابی به لیتوگرافی 14nm هم با همیاری سامسونگ محقق شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (14-08-16), Rezasam1 (19-08-16), SajjadKhati (14-08-16), salpc (15-08-16)
ولی انصافا کار amd خیلی سخت از یه طرف با انویدیا باید بجنگه از یه طرف با اینتل .این نشون دهنده عظمت یک شرکت هست.البته توافقاتی هم همیشه پشت پرده بوده.........
AMD>INTEL (14-08-16), mohammad- (14-08-16), SajjadKhati (14-08-16)
منظورت چه توافق هاییه می شه قضیه رو باز کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (15-08-16)
بالاخره هلدینگهای بزرگ برای حفظ بقای خودشون باید با دستان پشت پرده توافقاتی کنند .شما ببین شرکتی بزرگ و نوآوری مثل amd که برای اولین بار معماری ایکس۶۴ رو استفاده کردویا سری فنوم زمان خودش اینتل رو خوابوند و تا همین چندسال اخیر توزمینه کارت گرافیک انویدیا همیشه ازش عقب تر بود.پس پتانسیل علمی و فنی خیلی بالایی باید داشته باشه .پس چطور میشه که الان چند سال بهترین پردازندش تو عملکرد به اندازه یه i3 اینتله. یا انویدیا میاد 1080gtx میزنه این میادrx 480 میزنه که یه مقدار از 380 قویتره.اگه فکر کنیم توجیهش اقتصادی فکر اشتباهییه میتونست یه کارت قوی در حد 1070 بزنه بعد از اون طرف 480 رو میداد بازار نمیتونست واقعا قدرتش رو نداشت.شاید هیچکس با من موافق نباشه.شاید فکر کنید من آدم بدبین و خیالبافیم ولی من اصلا نمیتونم باور کنم همچین شرکت بزرگی الان خودخواسته داره محصولاتی رو تولید میکنه که رقباش قبلا بهتر از اونو تولید کردن.
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 15-08-16 انجام شده است
Milad.1369 (15-08-16), mohammad- (15-08-16), salpc (15-08-16)
|
دوستان تو یه سایتی پیش بینی از قیمت پردازنده های مبتنی بر zen رو قرار داده :
However, we can predict a few price points, depending on the core-count of the processors:
- FX-Zen Quad Core: £80 incl VAT
- FX-Zen Six Core: £120 incl VAT
- FX-Zen Eight Core: £180 incl VAT
- APU-Zen Quad Core: £100 incl VAT
به نظر تون چقدر می تونه به واقعیت نزدیک باشه ؟ اگه این قیمت ها درست باشه با توجه به قیمت پوند و تبدیل به تومان میشه گفت پردازنده های خوش قیمتی خواهند بود
منبع:
AMD Zen processor release date, price, specs and features - New Product - PC Advisor
پردازنده های AMD همیشه قیمتشون خوب بوده . فقط امیدوارم وارد کننده ایرانی قیمت را بالا نزنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshin_h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول معروف :AMD IS BACK BABY
AMD Demos Breakthrough Performance of the ZEN CPU Core
AMD AM4 platform key technology features include:
DDR4 Memory
PCIe Gen 3
USB 3.1 Gen2 10Gbps
NVMe
SATA Express
https://www.techpowerup.com/225129/a...e-zen-cpu-core
دست و جیغ و هوراااا
بالاخره بعد از 2 3 سال که اینتل از pci-e 3 استفاده کرد amd هم یک تکونی خورد اجبارا روی پلتفرم جدیدش پشتیبانی کرد
پردازنده 8 کور 16 تردش هم تونست پردازنده 4 هسته اینتل را شکست بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم تاریخ داره تکرار میشه و amd یک حال گیری اساسی از فناش میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gigabyte_ir (24-08-16), mohammad- (26-08-16), SajjadKhati (03-11-16)
ویدیو این صفحه رو حتما دوستان ببینند
AMD Zen 8-core "Summit Ridge" versus 8-core Core i7-6900K with Blender 3D
Aaron Swartz (19-08-16), mohammad- (26-08-16), nima_hl (18-08-16), Rezasam1 (19-08-16)
|
19 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 19 میهمان)
Bookmarks