D J V A H I D (07-12-09), MicroSystem (07-12-09)
نظرتون در مورد مورد مادربوردهای ازراک چیه؟
استفاده می کنن از برندهای گیگا و اسوس و ام اس آی ddr 3 و حافظه am3 مثلآ اکثر مادربوردهایی که از سوکت
بالای 200 تومن هستند ولی ازراک این امکانات رو با قیمت 130 یا 120 میده و در ضمن صدای انبورد و گرافیک 3300 ای تی آی داره آیا استراتژی ازراک اینه مثل ای ام دی یا اینکه جنسش خوب نیست ؟
از رم های سه کاناله پشتیبانی می کنه؟am3 در ضمن ایا سوکت
D J V A H I D (07-12-09), MicroSystem (07-12-09)
|
مادربرد من ASRock مدل P4VX4 و تا الان که 6 ساله دارمش هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
MicroSystem (07-12-09), ripek (07-12-09)
ازراک مادر برد بدی نیست علت این هم که ارزانتر از برند های مثل گیگا بایت یا ایسوس این که این برند ها کمی پول اسمشون رو می خورن و کمی هم امکانات جانبی که روی مین برد ها دارند البته طبیعی که این برندها بهتر از ازراک هستند اما نه به اندازه تفاوت قیمت هاشون در مدل های مشابه .
به نظر من برای ما که توی ایران هستیم اسم شرکت گارانتی کننده این اجناس باید به اندازه اسم خود برند برامون مهم باشه که هر 3 این برند ها توسط شرکت های خوبی گارانتی دارند چیزی که الان توی مادر برد ها AM3 ازراک برای من جالب این که توی همه رنج هاش مادربردی داره که از DDR3 پشتیبانی کنه در صورتی که برای گیگا و ایسوس این طور نیست و معمولا مادر برد های رده بالا تر از DDR3 پشتیبانی می کنند.
در مورد چینش 3 کاناله هم فعلا مادر بر های AM3 از این حالات پشتیبانی نمی کنند و فقط مختصX58 و core i7 های intel .
MicroSystem (07-12-09), ripek (07-12-09)
آره منم 3 ساله ازراك دارم
نميدونم چرا ملت پول بيخودي پاي برندهاي گرون مثل گيگا و ايسوز ميدند
چند وقت پيش هم اين مادبرد رو خريدم 100 چوب بسيار عاليه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافيك آنبورد HD 4200 هم داره نكته جالب اينكه از باسهاي بالائي واسه گرافيك استفاده ميكنه فركانس هسته 500 كه تا 1000 هم قابل اوركلاك شدن هست و فركانس رم 1333 كه تا 2000 هم ميشه اوركلاكش كرد 128 مگ هم رم داره كه ميتونه 512 مگ هم از سيستم بر داره بشه 640 مگ
كلا اين گرافيك با اوركلاك ميتونه به 9500GT DDR2 هم برسه
از نظر پورت هم كه ماشالله چيزي كم نداره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MicroSystem در تاریخ 07-12-09 انجام شده است
D J V A H I D (07-12-09), ripek (07-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کیفیت مادربوردهای ASRock شکی نیست .. ولی درست هم نیست اینقدر سطحی امکانات ، کیفیت و عملکرد مادربوردهای حرفه ای برند های خوشنام رو زیر سوال برد .
مادربوردهای ASRock مادربوردهای بسیار خوش قیمتی هستند و برای افرادی که نیاز به امکانات حرفه ای اورکلاک ندارند مناسب هستند .
IMC موجود در پردازنده های AMD برای حافظه های DDR3 حدودا بعد از فرکانس 1600Mhz الی 1700Mhz به بعد بسیار ناپایدار میشه و به هیچ وجه قابل استفاده 24/7 نیست . ( حتی با استفاده از ولتاژ های بالا و نامتعارف ) .فركانس رم 1333 كه تا 2000 هم ميشه اوركلاكش كرد
در این که Radeon 4200 در حال حاضر قدرتمندترین IGP موجود در بازار هست شکی نیست ، ولی حتی با اورکلاک سنگین این IGP که به هیچ وجه توصیه نمیشه در بهترین حالت هم عملکرد خیلی بهتر از Geforce 8500GT DDR2 نخواهیم داشت .كلا اين گرافيك با اوركلاك ميتونه به 9500GT DDR2 هم برسه
.
.
....
......
.D3VIL. (07-12-09), D J V A H I D (07-12-09), Hamid2547 (09-01-10), HoSsEiN.iR (03-01-10), MicroSystem (07-12-09), nasiban (07-12-09), ripek (07-12-09), soroush_es (07-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنظور من 128 مگ رم گرافيك هست نه رم سيستم تازه من كم گفتم خود ازراك اين رو تا اين حد اوركلاك كرده:MC موجود در پردازنده های AMD برای حافظه های DDR3 حدودا بعد از فرکانس 1600Mhz الی 1700Mhz به بعد بسیار ناپایدار میشه و به هیچ وجه قابل استفاده 24/7 نیست . ( حتی با استفاده از ولتاژ های بالا و نامتعارف ) .
http://www.asrock.com/mb/overview.as...M3A785GXH/128M
3DMARK 06 3499 marks by Integrated AMD Radeon HD 4200 graphics*
*System Configuration
AMD Athlon II X3 405e(OC), GPU@ 1100MHz(OC), DDR3-2133(OC) 2GB x 2, 128MB DDR3-1066 SP, Windows® Vista™ 32, 3DMark 06 (1024x768)
خب من اين رو با 9500GT DDR2 مقايسه كردم كه واقعا چيز مزخرفيه خودم يه دونش رو بنچمارك گرفتم با پردازنده E5300@3800Mhz نمرش شد 3500در این که Radeon 4200 در حال حاضر قدرتمندترین IGP موجود در بازار هست شکی نیست ، ولی حتی با اورکلاک سنگین این IGP که به هیچ وجه توصیه نمیشه در بهترین حالت هم عملکرد خیلی بهتر از Geforce 8500GT DDR2 نخواهیم داشت .
اما همين HD 4200 انبورد با اوركلاك هسته تا 700 كه بدون ولت هم كاملا استيبل هست و باس رم 128 مگي 1333 نمرش شد 2240
به نظر شما با يه مقدار اوركلاك بيشتر نميتونه به 9500GT DDR2 نزديك بشه؟
بله درسته حق با شما است واسه استفاده 24/7 اوركلاك تا 1000 و 2000 توصيه نميشه.
HoSsEiN.iR (03-01-10), Mahdi_Moosavi (07-12-09), ripek (03-01-10)
|
صد البته که مین های ازراک خیلی خوش قیمت هستن.
اما بنده به شخصه با همین مین ها کار کردم و در طول دو سال هم دیدم که یکی از افراد که با هم دیگه اشنایی داریم مین ازراک رو میاورد و می فروخت.
اما در بیشتر مین ها چند چیز مشاهده شد:(بیشتر مشکلات مشابه وجود داشت)
1- پرت های usb در مین های ازراک در کوتاه ترین مدت ممکن دچار مشکل می شوند. یعنی با بیشتر وسایلی که بهشون وصل میشه مشکل پیدا خواهند کرد.
2- 95% مین ها بخواطر این که خیلی ظعسف هستن در حمل و نقل های عادی که با دست صورت می گیره، مثل جابه جا کردن مین از یک میز به میز دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر یک طرف مین رو بگیرید. نمی دونم چرا دیگه اون سیستم دیگه سیستم شدنی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- مین های ازراک در حالت اورکلاک 24/7 در مقیاس های حتی کم در کمتر از چند هفته مین در قسمت هایی فاز برق رسانی دچار رنگ پریدگی میشه.
4- کارایی دیگه این مین حا حرف ندارن!! (به نظر من خیلی بد عمل می کنند) تست اورست به شخصه می گرفتم و با همون سوکت که 775 بود و همون سی پی یو که 5200 بود و رم یکسان و تنها چیز متغیر مین بود اختلاف وجود داشت در حد تیم ملی.
و البته چیزای دیگه هم بود که چون عمومیت نداشت احتمال این رو می دیم که مثلا بیشتر شرکت ها خرابی دارند!
اما کلا اگر مین خوب ازشون درست بشه یه چیزی میشه توپ البته سری 478 این مین ها اینطوری بودن.:دی
ولی در کل برای افراد نیمه حرفه ای خوبه (البته تعریف حرفه ای تا چی باشه)
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
HoSsEiN.iR (03-01-10), MicroSystem (07-12-09), nasiban (07-12-09), ripek (03-01-10)
من هم با تمام نظرات جناب موسوی موافقم .
دوست عزیز اورکلاک یک گرافیک توکار در روند امتیاز دهی 3dmark هزار واحد اختلاف ایجاد نیمکنه تا این پردازشگر داخلی به یک کارت اختصاصی برسه نهایتاً با اورکلاک سنگین مقدار اختلاف 100 الی 300 نمره خواهد بود نه 1000 یا بیشتر . در ضمن اورکلاک چیپست مادربورد جهت کارایی گرافیکی سنگین اصلاً توصیه نمیشه چون امکان از بین رفتن پل شمالی در صورت استفاده مدام به 80 درصد افزایش خواهد داشت .
در ضمن از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش میخوری . یعنی آقا اگر به جای 130 هزار تومن برد Asus بری 80 هزرا تومن بورد AsRock بخری به جای خازن های جامد ژاپنی استانداد B از خازن های جامد چینی استاندارد K استفاده خواهد شد که حتی از ارزون ترین خازن های الکترولیتی هم بد تر هستن یا به جای PWM دیجیتال با ماسفت های توان بالا از ماسفت های با توان خیلی پایین و ضعیف تر استفاده میشه یعنی عملاً این شرکت یا کم گذاشتن از قطعات روی برد که شما اصلاً بهش توجه نمکنید قیمت رو پایین میاره .
مجموعه قطعات خوب مادربورد خوب میسازند .
آخرین ویرایش توسط nasiban در تاریخ 07-12-09 انجام شده است
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
ripek (03-01-10)
خب شما نظر خودت رو گفتي منم نظر خودم رو ميگم دوستا قضاوت كنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزيتهائي كه من تو مادبرد ارزاك تو اين 4-5 سال كار تو زمينه سخت افزار ديدم:
1-- خيلي دير خراب ميشند
2- كلفت و محكم هستند حتي اگه بخوايد بشكنيدشون به سختي ميشكنند
3- از نظر بنچمارك بسيار عالي هستند يه سرچ كنيد تو اينترنت ميبينيد كه با وجود چيپهاي يكسان برتري محسوسي نسبت به مادبردهاي مشابه از برندهاي اسم ورسم دار دارند.
4- قيمتشون خيلي مناسبه.
5- ساپورت سايت ارزاك عالي هست مرتب بايوس ميده جواب ايميل رو خيلي با حوصله و زود ميده و ... . هيچ مادبرد ازراك چيپ 945 رو نميتونيد پيدا كنيد كه پردازنده هاي 45 نانومتري رو ساپورت نكنه واسه همشون بايوس داده بيرون درحاليكه اين مورد به وفور در مورد گيگا پيدا ميشه.
6- تعداد كسائي كه از اين نوع مادبردها اون رو آب دارند زياد هست مثلا فروم Anantech رو ببينيد چقدر يوزر از اين نوع مادبردها استفاده ميكنند تقريبا هر مشكلي داشته باشيد حل ميكنند. مثلا من خودم يكبار يه كاري كردم Mac adress پريد سريع برو بچ يه نرم افزار دارند و طريقه برگردوندنش رو گفتند.
در كل واسه حرفه اي ها و فوق حرفه ايها مادبرد خوبيه
دقت كنيد كه فركانس هسته قابليت افزايش به بيش از 2 برابر رو داره كدوم كارت گرافكي اين امكان رو داره؟ بعدش هم من خودم 8600GT رو كه اوركلاك كردم امتيازش از 4000 شد 5000 يعني 1000 امتياز اختلاف كاملا استيبل هست و 24/7 هم كار ميكنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله من نگفتم آقا بيا اين كارت رو انقدر اوركلاك كن من خودم روي 700-1333 گذاشتم هدف مقايسه اي بود كه به هر حال گرافيك آنبورد اين مادبرد قابليت اوركلاك خيلي خوبي داره ضمن اينكه خودش هم گرافيك آنبود قابلي هست
ripek (03-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks