میشه چند مدل که تو بازار هست معرفی کنید البته به ترتیب تجربه ای که از خوب بودنشان دارید.
کاربر شهرسختافزار
میشه چند مدل که تو بازار هست معرفی کنید البته به ترتیب تجربه ای که از خوب بودنشان دارید.
|
|
wd raid edition اولین انتخابتون باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
wd caviar black دومین
seagate 7200.14 سومین
wd caviar blue این مدل فقط 1 ترابایتش موجوده
---
این مورد رو خاظرم نبود Western Digital Red NAS Hard Drive 1TB
این هم کلا برای کارهای شبکه و ورک استیشن طراحی شده.دوستان کار سرور از این مدل زیاد استفاده میکنند برای raid
designme (23-12-14), HEXATOR (05-04-15), M3RS4D 50062 (28-02-15), pronetin (24-12-14)
کاربر شهرسختافزار
این مدل هایی که شما توصیه کردید توش se نیست. الان دیجی کالا هم هارد های متنوع آورده... قیمت های عجیب!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا هارد red 4tb قیمتش برابر هارد raid 2TB است!!!
یعنی برای اینکه raid کنم روی PC باید این تفاوت قیمت را بپذیرم و re بگیرم وگرنه باید همیشه نگران عملکرد اشتباه هارد و از دست رفتن داده هام باشم؟
میتونید بلک هم بگیرید.قیمتش کمتر هست ولی عملکرد بسیار خوبی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (05-04-15), M3RS4D 50062 (05-04-15)
کاربر شهرسختافزار
Seagate Constellation ES.3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Seagate Constellation CS
این دو مدل چطور هستند؟
بد نیستند ولی به شخصه وسترن رو ترجیح میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (05-04-15), M3RS4D 50062 (05-04-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من الان دو هفته است دنبال wd raid میگردم ولی پیدا نمیکنم. شما جایی را برای معرفی سراغ دارید بروم بخرم...
اینجا موجود زدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer
alksdj (28-02-15), HEXATOR (05-04-15), M3RS4D 50062 (28-02-15), pronetin (01-03-15)
کاربر شهرسختافزار
اینجا من چند دفعه زنگ زدم. تو بلاگ یک شماره بیشتر نداشت. میشه لطف کنید اگر شماره ای دارید بدهید. این شماره می گفت من ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طرف اصلا تهرانی نبود به نظرم.
M3RS4D 50062 (15-03-15)
اینجا رو چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: گروه ها
HEXATOR (05-04-15), M3RS4D 50062 (15-03-15), pronetin (15-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks