پاسخ: مهمه : همه تو این تاپیک شرکت کنند لطفا ...(کیفیت مادربوردها)
دي جي وحيد سلام
البته مسئله رنگ بندي به طور كلي درسته ولي چه كسي ميتونه بگه كدوم اوله كدوم آخره
من با مقايسه بوردهاي موجود در بازار و استفاده از مطلب مجله ها تقريبا با نظر ايشان موافقم چون خلافشو نميشه ثابت كرد
نقل قول:
کاملا اشتباهه رنگ برد ربطی به تعداد لایه نداره
والا من اطلاعی ندارم اینم که گفتم هفته پیش از یک فروشنده تو پایتخت شنیدم ... که معلوم شد سواد نداره
باز هم به نظر من زياد منطقي نيست
نقل قول:
والا من اطلاعی ندارم اینم که گفتم هفته پیش از یک فروشنده تو پایتخت شنیدم ... که معلوم شد سواد نداره
عزیز هیچ وقت به حرف بازاری جماعت گوش نکن چون هیچی نمیدونن و هدفشون فقط انتخاتن جنس به مشتری هست .
نقل قول:
سلام ... :give_rose:
چندی پیش اگه یادتون باشه مطلبی رو تو فروم در رابطه ی با درجه بندی رنگ مادربردها و کیفیتشون گذاشته بودم !!!
مطلب مربوط به 1 سال پیش بود اگه یادتون باشه ...
یکی از استادان ما بنام جناب کشفی که مخترع و مبتکر هم هست !!!
یه سری از ترفنداشو کپی کردم قبلا و توی یه تاپیک قرار دادم ...
حالا موضوعی که هست ایشون معتقده که : :1. (27):
تــرفند شماره 127 : هرچه قدر پول بدي همان قدر آش ميخوري
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اگر شما با كامپيوتر زياد كار مي كنيد ، حتما متوجه تفاوت سيستم خود با كامپيوتر ديگران شده ايد . ولي شايد هرگز پي گير اين مطلب نشده باشيد .
شما در اين وبلاگ خواهيد دانست كه علت تفاوت سرعت دو كامپيوتر مشابه چيست .
شما سعي در ارزان خريدن وسايل خود داريد . اما سازندگان و فروشندگان نيز از اين حس شما به خوبي آگاهند و براي تمامي احساسهاي شما فكر كرده اند ! .
جريان از اين قرار است : چون بيشتر مردم فقط ميخواهند يك كامپيوتر شخصي داشته باشند تا به ديگران بگويند ،
ما هم بلديم ، لذا در موقع خريد يك كامپيوتر هيچ توجهي به مسائل فني ندارند و فقط ميخواهند ارزان باشد و به روز .
سازندگان نيز بر اساس سلائق شما كيفيت هاي مختلف بورد ها را روانه بازار مي كنند .
مادربوردهاي به رنگ طلايي ، را اصطلاحا گريد A مي نامند .
( درجه يك ) ( مادربوردهاي مارك ASUS )
اگر رنگ مادربورد سبز باشد ، گريد B است . ( درجه دو ) ( مادربورهاي گيگا )
اگررنگ مادر بورد آبي باشد ، گريد C است . ( درجه سه ) ( مادربورهاي MSI )
اگررنگ بورد قرمز باشد ،گريد D است . ( درجه چهار ) ( مادربورهاي آپولون )
رنگ بورد مشكي بدترين كيفيت را دارد و گريد E مي باشد .
( درجه پنج ) ( مادربورهاي A open )
حال شما بدانيد چرا پنتيوم IV شما بدتر از يك سيستم پنتيوم III اما با گريدA كار مي كند .
سر نخ را بگيريد و تحقيق كنيد . به مطالب جالبي مي رسيد . چنانچه سئوالي برايتان پيش آمد ، در پايين همين قسمت بگذاريد تا پاسخ دهم .
شما تا چه حد این مطلب رو باور دارید و چه چیزی شنیدید ؟ آیا همچین موردی صحت داره ؟!
لطفا نظرات خودتون رو در اینجا بگید و همچنین در وبلاگ ایشون ...
وبلاگ ایشون : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با Internet Explore وارد بشید لطفا ... Firefox سازگار نیست ...
سلام وحید جان
این صحبت به نظرم بی اساسه ، البته قبلا هم رو این موضوع بحث داشتیم
اگر این درجه بندی دارای وجه بین المللی و مقبولیت عمومی بود مطمئن باش تمام بردهائی که الان تو بازار میدیدی طلائی رنگ بود ( کور بشه بقالی که بگه ماست من ترشه :wink:)
از طرف دیگه یه کمپانی مثل گیگابایت با اون میزان تبلیغات ، راحت میومد برداشو رنگارنگ میکرد و دیگه اینقدر خودشو خسته اولترا دورابل 3و...... نمیکرد :lol:
با نظر وبلاگ نويس مخالفم
کیفیت مادر برد به نوع قطعات بکار رفته در آن مانند خازن الکترولیتی باشد یا جامد تعداد فازها مدار تغذیه و موارد دیگر میباشد و اما در مورد رنگ در یک برند مانند asus رنگ طلائي مادربردهاي رده low end و رنگ مشكي رده high -end لطف فرموده لينكهاي زير كه مروبط به سوكت 775 از asus و msi است را ملاحظه فرماييد در ضمن اگر يه گشتي هم توي سايت بزنيد (مخاطب جناب آقاي كشفي) ميبينيد تمام مادربردهاي كلاس بالا كه قيمتهاي نجومي دارند همه مشكي است در مورد برند گيگا هم از چندسال به اينطرف هم اكثر كلاسهاي مادربردش با رنگ آبي است و كيفيت بالايي هم دارند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از دوستانی عزیزی که با گفته های جناب کشفی مخالفن درخواست میکنم که لطفا گفته هاشونو در قسمت نظرات وبلاگ ایشون درج کنند ... چون ایشون زیر بار نمیرن :1. (27):
ایشون واقعاً استاد هستند ؟
صحبت ایشون کاملاً غیر علمی هست .
وحید خان 10-15 نفر که توی این تاپیک پست دادند برند و ایشون را قانع کنند توی یک وبلاگ ؟! خب ایشون بیاد اینجا که هم ما را قانع کنه و هم دلایل علمیشون را بگه چون از من تخصص تر توی فروم زیاده و بحث علمی بشه بهتر میشه ادامه دادش .
با ایشون صحبت میکنم که بیان فروم و همین جا بحث رو ادامه بدن !!!
به نظرم رنگ مادربورد ها جز علائم یک شرکت است که شرکت ها کوچک توجهی ندارند و در واقع هر شرکت یک رنگ را انتخاب کرده که اون رنگی بزنه