:دی
جناب کشفی عزیز، بنده ارادت خاص دارم
نظر لطف شما هست!به هر حال به نظر مياد با شما آقاي جاگوار بيشتر ميشه كل زد !
جناب کشفی مطمعن باشید ، یه چندین جین از همین (جاگوار نه!!! :گریه ،جگوار با فتحه َ خونده می شه :دی) که سطح علمی شون و سطح تجربشون بیشتر هستش توی این فروم هستن، بنده از طرف خودم و دوستان دیگه از شما دعوت می کنم تا هر چند با وقت اندکی که در اختیار دارید، در کنار شما باشیم .براي رد و بدل اطلاعات بيشتر
مايلم با شما بحث بيشتري نمايم . نه اينكه بگويم بر مطلب وبلاگ اصرار دارم بلكه به قصد دانش افزايي .
اگه مايليد لطفا زحمت بكشيد و جايگاهتون يا ايميلتون و .. رو مرحمت فرماييد
می دونم که سرتون شلوغ هستش ولی ، اگر این بحث باعث بشه که شما بیشتر توی فروم تشریف بیادرید مطمعنن ضرر نخواهید کرد.
و صد البته که مباحث گروهی بیشتر جواب خواهید داد.
جایگاه بنده PCNetwork.ir هستش و ای دی یاهو هم که زیر نام کاربریم هستش و کافیه کلیک بفرمایید.
-------------
نتیجه گیری از صحبت حای قبلی
پس تا حالا متوجه شدیم که قضیه از چه قراره و شرکت های دیگه میان بورد رو می سازن خوب به نظر منطقی میاد که طبق طراحی که مثلا شرکت گیگابایت برای بوردش در نظر گرفته (طراحی ظاحری مد نظرمه یا همون رنگ بندی) سفارش میده تا براش pcb بسازن با رنگ مورد نظر خودش
اما این که چرا بعضی از رنگ هارو نمیشه داخلش پیدا کرد مثا صورتی! خوب شما در نظر بگیرید یه بورد صورتی هم بزنن چه افتضاحی به بار میاد :دی ولی خوب شاید علت شیمیایی داشته باشه که هر رنگی رو نتونن بسازن که البته نظر منه!
اما در ادامه بحث
درسته که بنده سوالات شما رو جواب دادم ولی دوست دارم که جواب این چنتا سوال من رو هم بدین، چون فک کنم در محافل علمی عیده می ده باید عیده خودش رو اثبات کنه نه این که از افراد دیگه بخوان اون رو رد کنن!
1- چطور شد که شما متوجه رنگ بورد شدین و به دمبال علت تفاوت رنگ ها رفتین؟
2- در گرید 2 که معرفی کردین مین گیگا رو با رنگ سبز مشخص کردین! در صورتی که من تا قبل از 478 که یادم هست طلایی بودن و 478 هم ابی شدن تا 1366 که حالا توی 1155 به مشکی تغیر رنگ پیدا کردن؟
3- چرا برای دقت بیشتر وارد جزییات نشدین تا مثلا سوکت خاص یا رده قیمتی خاص یا کلا به دمبال شاخص برای مشخص کردن این رنگ ها باشید؟(چون توی تصاویری که دیدم مثلا از سوکت 775 بود از سوکت amd بودن و 478 ، و کلا شتخصی براش مشخص نکردین)
یه نکته ای هم هستش که دوستان عوان می کردن که این بحث علمی نیست به این خاطر بود که جزئیات روشنی نداشت
اما من به شما پیشنهاد می کنم که برید این رده بندی هارو در یک شرکت تولید کننده حزذ دمبال کنید(منظورم که متوجه میشید!)
که البته خودم شرکت خاصی رو نام نمی تونم بیارم چون نمی دونم اما دوستان اگر کسی می دونه که چه شرکت هایی pcb برای شرکت های دیگه تولید می کنن معرفی کنند
و به نظر من هم باید این مبحث بر روی فرض مناسب جلو بره یعنی شما یک pcb رو اول کامل مورد بحث قرار بدین (از قبیل یعداد لایه ها، میزان اهمیت نوع مس به کار رفته، کشور های که تولید کننده هستن و...) بعد از این که فنداسیون کار ریخته شد شروع به نتیجه گیری بشه
-----------
فک کنم یکی، ما قشر مفلوک جامعه (دانشجو جماعت) رو یه کوچولو باور کرده :دی
والا میریم بانک کارت شناسایی می خواد کارت دانشجویی میدیم میگن اعتبار ندارد!!! می ندم پس این همه میگن دانشجو ، دانشجو یعنی چی؟!!!!
مزاح بود ها ، نیایید کشش بدین ها LOL

Bookmarks